Σάββατο, Απριλίου 08, 2017

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 0-0

Για το πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑΝΑ, Βουλιαγμένη και Παλλαυρεωτικός, έμεινα στο 0-0 και δεν κατέφερε κανένας από τους δύο να μειώσει την διαφορά από τα τρίτα Καλύβια, που την ίδια ώρα... «στραβοπατούσαν» με τον Θησέα! Πάλεψαν, είχαν ένα ημίχρονο ο καθένας, όπως και από ένα δοκάρι ο καθένας... αλλά η λευκή ισοπαλία δεν επέτρεψε σε καμιά από τις δύο να πάρει το «ροζ φύλλο» του αγώνα!
Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή... Το παιχνίδι ξεκίνησε σε μέτριο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στο αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα η κατοχή να είναι μοιρασμένη. Ο Παλλαυρεωτικός μετά το αρχικό τέταρτο ανέβασε στροφές και είχε δοκάρι στο 20' με τον Παπαδόπουλο. Στη συνέχεια δημιούργησε 2-3 καλές φάσεις, με αποκορύφωμα το ακυρωθέν γκολ του Φετολάρι στο 35' ως οφσάιντ, φάση που αμφισβητείται πλήρως από την πλευρά των φιλοξενούμενων! Με αυτά και μα αυτά, τίποτα δεν άλλξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδητύρια με το 0-0...
Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά της Βουλιαγμένης να ανεβάσει τον ρυθμό και με πίεση ψηλά, έφτασε και εκείνη κοντά στο γκολ, αλλά το δοκάρι στέρησε από τον Καρδαμίτση να χρηστεί σκορε στο 60'! Στη συνέχεια η Βουλιαγμένη είχε 2-3 καλές στιγμές με τους Καρδαμίτση, Παφίτης και Σωτηρόπουλο, αλλά το τελικό 0-0, δεν επέτρεψε στη Βουλιαγμένη να μειώσει την διαφορά της στον έναν βαθμό από τα τρίτα Καλύβια! Ενώ και για τον Παλλαυρεωτικό, χάθηκε μία ακόμη ευκαιρία να μειώσει την διαφορά του από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο!
***Ξεχώρισαν για την Βουλιαγμένη οι Πουλάι, Καρδαμίτσης, Σωτηρόπουλος.
***Πολύ καλοί ήταν για τον Παλλαυρεωτικό οι Ασλάνη, Παπαδόπουλος και Φετολάρι.
***Σοβαρό τραυματισμό είχαμε στο 15', όταν ο Λάμπρος Μαντακίδης έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και οπως αποδείχτηκε έσπασε την κλείδα! Μεταφέρθηκε στο Ασκληπειο και διαπιστώθηκε κάταγμα, κάτι που σημαίνει ότι η Βουλιαγμένη χάνει ένα από τα «ατού» της στα κρίσιμα ματς που απομένουν!
Διαιτητές: Κορδολαίμης, Μήταρης, Βιτσεντζάτος.
ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Παπαχριστόπουλος, Πουλάι, Χαλκιάς, Ζακόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Χαντάτ (60' Παφίτης), Παπαβασιλείου, Σωτηρόπουλος, Μαντακίδης Π., Μαντακίδης Λ. (15 λ. τρ. Νικολαΐδης, 70' λ. τρ. Πρέλα).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαϊδης, Σπυρόπουλος Ζουμάς (74' Μπαλόπιτας), Κωνσταντινίδης, Πάνου, Ασλάνη, Φετολάρι, Παπαδόπουλος, Δρούγκας, Μωραΐτης (90' Αδάμης)
Χρήστος Φούλροτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου