Σάββατο, Απριλίου 29, 2017

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2-1

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2-1
Το ήθελε περισσότερο και το πήρε... Με πανηγυρικό τρόπο πάει να κλείσει μια δύσκολη σεζόν ο ΑΟ Κορωπίου, που βεβαίως έχει κλειδώσει την παραμονή του -πλέον- στα μεγάλα σαλόνια. Η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής κατάφερε να κερδίσει (2-1) και τον πρωταθλητή Αήττητο, σε ματς βέβαια όπου τα Σπάτα αγωνίστηκαν με «νέο αίμα». Αυτο βέβαια σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζει την επιτυχία του ΑΟΚ που έβγαλε μεγαλύτερη διάθεση στο γήπεδο, περισσότερο πάθος και δίκαια έφτασε στην επικράτηση στο σαββατιάτικο (29/4) παιχνίδι.
Το ματς στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο του Αντώνης Πρίφτης, πάντως, ήταν γενικά ισορροπημένο, με το Κορωπί να ανοίγει το σκορ στο 25' με τρομερό σουτ του Πάντου, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 1-0! Ο σκόρερ, πάντως, λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε αναγκαστικά, καθώς γύρισε το πόδι του, με τον Μπανάι να περνά στην θέση του... Τα Σπάτα είχαν μια-δύο επικίνδυνες στιγμές, ενώ ο ΑΟΚ απείλησε στο 35' με σουτ του Παπαδόπουλου.
Στην επανάληψη ο Αήττητος ανέβασε ρυθμούς, είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Γκούμα και Αλιμπά και εν τέλει ισοφάρισε στο 65' με σουτ του Σκούμα, από κάθετη πάσα του Αλιμπά. Το Κορωπί έβγαλε μεγαλύτερη διάθεση στο τελευταίο 20λεπτο όπου απέιλησε με τον Μαστρογιάννη τον οποίο σταμάτησε με δύσκολη επέμβαση ο Κονόμι, ενώ είχε καλή στιγμή και πλασέ του Βλάχου. Το 2-1 ήλθε τελικά στο 85', όταν ο νεαρός και διακριθέντας Πετράι μπήκε από τα δεξιά, έσπασε την μπάλα στον Βλάχο κι αυτός με πλασέ στην πλάτη των αμυντικών έδωσε το νίκη στην ομάδα του.
***Διακριθέντες για τον ΑΟ Κορωπίου οι Ρομπέρτο, Πετράι και Παπαδόπουλος ***Όμορφη στιγμή πριν την έναρξη του αγώνα, με τους παίκτες του ΑΟ Κορωπίου να κάνουν έναν ανθρώπινο διάδρομο μέσα από τον οποίο πέρασαν οι παίκτες του Αήττητου και δέχτηκαν το χειροκρότημα των αντιπάλων τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ***Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Αήττητο έδωσε επίσημα και η διοίκηση του ΑΟ Κορωπίου ***Τα Σπάτα ευχαρίστησαν τη διοίκηση του ΑΟ Κορωπίου για την όμορφη υποδοχή πριν την σέντρα του αγώνα***Ο τεχικός του Αήττητου Πάρης Κωνσταντακόπουλος, που χρησιμοποίησε αρκετά νεαρή σύνθεση και έδωσε την ευκαιρία και στον 15χρονο Νίκο Κυριάκου να αγωνιστεί, δήλωσε μετά το ματς ευχαριστημένος από τη διάθεση όλων των παικτών του
Διαιτητές: Μανιώτης, Μπουξμπάουμ, Γκόντα
ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Παπαθεοδώρου, Λυμπερόπουλος, Βατίστας, Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Ρομπέρτο (80' Τογιάλι), Σεϊτάι (75' Βλάχος), Κάλης, Πάντου (30' λ.τρ. Μπανάι), Μαστρογιάννης, Πετράι.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κονόμι, Ράπτης, Λαζάρου, Μωυσιάδης, Βιδάλης, Αρκουμάνης, Αλιμπάς (55' Κυριάκου), Γκούμας, Σκούμας (60' Τσαλάκου), Σεΐτι (75' Λύγκος), Μασκλαβάνος.
ΠΗΓΗ ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου