Κυριακή, Απριλίου 23, 2017

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2-0

Ο πρωταθλητής Αήττητος είχε την ουσία, την γνωστή σοβαρότητα που παρουσιάζει από την αρχή της χρονιάς και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζόι Σεΐτι -που... χτύπησε δύο φορές- επικράτησε 2-0 της ανταγωνιστικής Μάχης, σε αυτή την 28η αγωνιστική! Με το σημερινό τρίποντο μάλιστα, τα Σπάτα είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν με τον καλύτερο τρόπο τα 70 χρόνια ζωής τους, σε μια σεζόν ονειρική, που θα κλείσει -βεβαίως- με τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Γ' Εθνική.
Στο κυριακάτικο (23/4) ματς, ο Αήτττητος του Πάρη Κωνσταντακόπουλου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το καλημέρα: Ο Αλεξίου έκανε ωραία προσπάθεια, γύρισε προς τον Σεΐτι κι αυτός με ψύχραιμο δεξί πλασέ έκανε το 1-0. Η Μάχη έβγαλε αντιδραση από εκεί και πέρα και μάλιστα στο 17' είχε χαμένο πέναλτι με τον Παπαδόπουλο, τον οποίο σταμάτησε ο γκολκίπερ Συρίγος. Λίγο αργότερα, ο Μαραθώνας είχε και δοκάρι με τον Τσέλα, ενώ απείλησε τόσο με κεφαλιά του Νταή, όσο και με προσπάθεια του Σωτηριάδη, τον οποίο πρόλαβε με μεγάλο τάκλιν ο Τσέπας.
Σε εκείνο το σημείο ο Αήττητος δημιούργησε και εκείνος δύο-τρεις καλές ευκαιρίες, με το 1-0 εν τέλει να είναι σκορ ημιχρόνου. Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν... καρμπόν με εκείνο του πρώτου, καθώς νωρίς-νωρίς (στο 49'), οι γηπεδούχοι πέτυχαν δεύτερο γκολ: Αυτή την φορά ο Μασκλαβάνος ήταν εκείνος που σούταρε, η μπάλα έφτασε στον Σεΐτι και ο ταλαντούχχος άσος με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 2-0. Το ματς από εκεί και πέρα άνοιξε, με τον Αήττητο παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο να έχει τον έλεγχο και δύο-τρεις μεγάλες φάσεις, με τον Γκούμα να σουτάρει σύριζα και τον Μασκλαβάνο να απειλεί! Απειλητική ήταν και η Μάχη σε ορισμένες περιπτώσεις κυρίως με τον Παπαδόπουλο.
***Δεν υστέρησε κανείς για τον Αήττητο, κορυφαίος ο σκόρερ των δύο τερμάτων Τζόι Σεΐτι ***Στο 70ο λεπτό του αγώνα ο βοηθός διαιτητή Τζαφόλιας Β. απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή της Μάχης Σταύρο Ηλιόπουλο για διαμαρτυρία ***Από την Μάχη φώναξαν έντονα για την φάση που προηγήθηκε, όπου όπως ισχυρίζονται ο Τζαφόλιας Β. με χαρακτηριστική καθυστέρηση και κακή συνενόηση με τον διαιτητή Φωστέρη έκοψαν τον Παπαδόπουλο που έβγαινε τετ-α-τετ, υποδεικνύοντας αλλαγή σε πλάγιο άουτ
Διαιτητές: Φωστέρης, Τζαφόλιας Β., Μακρής
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Συρίγος, Αλεξίου (75' Σέλβια), Τσέπας, Τσαλάκου, Μωυσιάδης, Σκαφίδας (67' Αλιμπάς), Αρκουμάνης (63' Λαζάρου), Σεΐτι, Μασκλαβάνος, Γκούμας, Σκούμας.
ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παππάς, Κες Σένε (60' Παρούσος), Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Μουρούτης (60' Ραπτογιάννης), Νταής, Σένε Άντι, Μίχας (80' Σιδέρης), Παπαδόπουλος.
ΠΗΓΗ ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου