Κυριακή, Απριλίου 23, 2017

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΜΑΡΚΟ 1-2

Με ψυχή και καρδιά η Μαρκό έκανε το απόγευμα της Κυριακής (22/4) επική ανατροπή στο Λαύριο και είναι έτοιμη να ολοκληρώσει το θαύμα της παραμονής! Η ομάδα του Γιώργου Φαράκου, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, επικράτησε 1-2 της ΑΠΕΛ στο Γ. Ραφιάς σε αυτή την 28η αγωνιστική και πλέον πάει για το... ακατόρθωτο, αφού βρίθσκεται σε θέση σωτηρίας. Κι όλα αυτά βεβαίως, ενώ απομένουν δύο στροφές για την ολοκλήρωση τους πρωταθλήματος, με τους Μαρκοπουλιώτες να έχουν τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας τον Αχιλλέα, σε ένα ματς που ίσως κρίνει τα πάντα.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Λαυρεωτική του Γιώργου Προβατά κατάφερε να ανοίξει νωρίς-νωρίς το σκορ με κεφαλιά του Λούκας Ντε Σόουζα, από κόρνερ του Μαραγκού. Η συνέχεια, ωστόσο, ανήκε στους Μαρκοπουλιώτες, οι οποίοι όχι μόνο δεν το έβαλαν κάτω αλλά πάλεψαν για την ανατροπή με ψυχή και καρδιά. Οι παίκτες του Φαράκου ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους, πίεσαν και είχαν δύο-τρεις καλές στιγμές στο α' μέρος για να ισοφαρίσουν, με το 1-0 πάντως να είναι σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η ΑΠΕΛ είχε νωρίς μια καλή στιγμή για δεύτερο γκολ, με τον Κακάγια να κάνει καθοριστική επέμβαση, ενώ η Μαρκό μετά το 60' ρίσκαρε και τα έπαιξε όλα για όλα. Οι Μαρκοπουλιώτες, χωρίς να χάσουν στιγμή το καθαρό μυαλό που είχαν, ισοφάρισαν στο 70' με κεφαλιά του Δημητρακόπουλου, ενώ ολοκλήρωσαν την επική ανατροπή στο 91', όταν σε εκτέλεση φάουλ και αναμπουμπούλα στα καρέ, ο MVP του αγώνα Δημογιάννης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
***Ο τεχνικός της Μαρκό Γιώργος Φαράκος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Όλα τα παιδιά παλέψαχνε για αυτή την μεγάλη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια. Για εμάς δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος για να πάρουμε αυτό που θέλουμε»
Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Τζαφόλιας Δ., Βιτσεντζάτος
ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Τσιάμης, Τζώρας, Πώχος, Ακαρέπης, Μουρίκης (70' Βουκελάτος), Βαγγέλη, Μαραγκός, Βουλωμένος, Νιέλ, Λούκας Ντε Σόουζα (60' Μπεζέρα).
ΜΑΡΚΟ: Κακάγιας, Σκορδάς, Σιδερής (85' Τζανής), Πλίτσης, Κοντογιάννης, Ρεντζής, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Γκριμέκης (60' Βασιλός), Γκεμίσης, Λάπας (70' Κουτρομάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου