Σάββατο, Απριλίου 08, 2017

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ - ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2-1

Με την ψυχολογία στα ύψη από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, η Ατλαντίδα νίκησε 2-1 τον Νικολακάκη, σ' αυτή την 27η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, παρ' ότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στην 11άδα, δεν έχασε την συνοχή της και πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό α' μέρος έφτασε στη δίκαιη επικράτηση. Πλέον, οι Ανθουσιώτες αφήνουν για λίγο στην άκρη το πρωτάθλημα της Ανατολικής Αττικής και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη διοργάνωση που τους καίει, το Κύπελλο Ερασιτεχνών, όπου την Μ. Τετάρτη παίζουν με τον Ασπρόπυργο για την 2η αγωνιστική.
Στα του σημερινού αγώνα, η Ατλαντίδα -όπως προαναφέραμε- ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με τον κορυφαίο της ποδοσφαιριστή Γιάννη Κόντι, που σκόραρε με απευθείας κτύπημα κόρνερ (20')! Ο ίδιος παίκτης στο 30' με εκτέλεση πέναλτι αυτή την φορά πέτυχε το 2-0, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κατσιγιάννης από τον αντίπαλο γκολκίπερ Τσούνη. Να σημειώσουμε πως σε αυτή την φάση οι του Νικολακάκη ζήτησαν οφ-σάιντ στο ξεκίνημα. Οι Ανθουσιώτες βέβαια στο α' μέρος ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι, είχαν δύο-τρεις καλές στιγμές ακόμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ουσιαστικά σε μια περίπτωση με τον Καβάση.
Στην επανάληψη η Ατλαντίδα έχοντας το υπέρ της σκορ έδωσε χώρο στον αντίπαλο, με τον Νικολακάκη να ρισκάρει και να ψάχνει απαντήσεις. Η ομάδα του Κώστα Βρεττού πράγματι ανέβασε την απόδοση της, απείλησε με τους Μαβίδη και Πιτσούνη, ενώ ζήτησε πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή. Η Ατλαντίδα βρήκε χώρους μετά το 70', είχε δύο καλές στιγμές σε αντεπιθέσεις με Κούτρο και Χρυσάφη, αλλά ο Νικολακάκης ήταν η ομάδα που σκόραρε και μείωσε για το τελικό 2-1 στο 80' με τον Μαβίδη.
***Κορυφαίος του αγώνα ο Κόντι, διακριθέντες ο νεαρός Καρακώστας που τα πήγε πολύ καλά ως αριστερός μπακ και ο Παππάς, που επίσης ήταν εξαιρετικός και μάλιστα σε μια θέση καινούργια γι αυτόν, του αμυντικού χαφ!
Διαιτητές: Τρίγαζης, Τζαφόλιας Δ., Γουρνιάς
ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Τσαλίκης, Θεοδωράκης, Καρακώστας, Τσιτοφώτος, Κολοτούρος, Παππάς, Κόντι (65' Χρυσάφης), Πανόπουλος, Καλιαμπάκας (60' Κούτρος), Σιούτης (77' Παπαδημητρίου), Κατσιγιάννης.
ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Δαμιανίδης, Παπαδόπουλος (70' Κουμουλίδης), Πάσσαρης, Τσαπανίδης (30' λ.τρ. Πεΐδης), Καλογήρου, Εγιουρούμ, Μαβίδης, Πιτσούνης, Καβάσης (45' λ.τρ. Καλέρης), Μουκάνης.
ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου