Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΓΣ ΜΑΡΚΟ






Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΓΣ ΜΑΡΚΟ την Παρασκευή το απόγευμα και ώρα 18.00 στην αίθουσα του κινηματογράφου «Αρτεμις»!
Παρόντες ήταν η Διοίκηση του Συλλόγου, οι προπονητές των Ακαδημιών καθώς και οι στενοί συνεργάτες των ακαδημιών, η Σύμβουλος Διατροφολογίας και η Ψυχολόγος και φυσικά οι γονείς των μικρών αθλητών!
Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν η αναλυτική ενημέρωση των γονιών (project) όσον αφορά τα σχέδια και τις διαθέσεις των συντελεστών του Συλλόγου καθώς και η απάντηση σε κάθε απορία ή προβληματισμό που υπήρχε! Οι απαντήσεις δόθηκαν με σαφήνεια και το κλίμα που επικράτησε ήταν αρκετά ευχάριστο και από τις δυο μεριές!







Μεταξύ άλλων η Διοίκηση του ΓΣ ΜΑΡΚΟ ευχαρίστησε θερμά την άριστη συνεργασία με το Δήμο Μαρκοπουλου και την πολύτιμη προσπάθεια που προσφέρει ο Δήμος στα τμήματα υποδομής στις αθλητικες εγκαταστασεις και σε αλλ θέματα θέλοντας έτσι να τονίσει ότι με συνεργασία και καλή διάθεση το αποτέλεσμα είναι σημαντικό και αναμφισβήτητο! 
Το λόγο πήραν η Διατροφολόγος και η Ψυχολόγος της ομάδας περιγράφοντας την δουλειά που κάνουν και τι θέλουν να πετύχουν!
Τέλος το λόγο πήρε ο Προπονητης και Υπεύθυνος των Ακαδημιών, Κος Τάσος Τριανταφύλλου, ο οποίος έδωσε μια εκτενέστερη εικόνα της δουλειάς των προπονητών προς τις Ακαδημιες και απάντησε σε κάθε ερώτημα των γονιών με υπομονή! 
Η διοίκηση δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα ξανά υπάρξει παρόμοια συγκέντρωση, ώστε να ενημερώνονται οι γονείς εκτενώς για την πρόοδο των παιδιών τους καθώς και για τα σχέδια του Συλλόγου ανα περιόδους με στόχο την εύρυθμη λειτουργία και τα επιθυμητά αποτελέσματα προπονητών γονιών και αθλητών!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου