Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2017

Ζαγουρής: «Να ευχαριστηθεί ο κόσμος το ντέρμπι»

Για τον Παλλαυρεωτικό ακολουθεί το γειτονικό ντέρμπι με τον Σαρωνικό Αναβύσσου. Ο τεχνικός της ομάδας του Λαυρίου, Νίκος Ζαγουρής, ευχήθηκε μέσω του «epsanastisentra» να γίνει ένα καλό ματς και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος, ενώ αναφέρθηκε και στην ως τώρα πορεία των «κιτρινοπράσινων» και το παιχνίδι που προηγήθηκε με τη Δόξα Αγίας Άννας.
«Η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι ευτυχές το γεγονός ότι η διοίκηση είναι πάντα κοντά και λύνει όλα τα προβλήματα», τόνισε ο Ζαγουρής και πρόσθεσε: «Στο ματς με τη Δόξα Αγίας Άννας δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο και φτάσαμε στη νίκη. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο στόχος μιας ομάδας που έχει βλέψεις για τον τίτλο και την άνοδο είναι πάνω απ’ όλα το αποτέλεσμα. Είτε παίζεις καλά, είτε άσχημα, αυτό που μετράει στο τέλος είναι να έχεις κερδίσει, γιατί αυτό θέλουμε όλοι στην ομάδα».
Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Σαρωνικό ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού σημείωσε: «Την Κυριακή έχουμε μπροστά μας ένα γειτονικό ντέρμπι. Εμείς σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κερδίσει ο καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου