Σάββατο, Δεκεμβρίου 15, 2018

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ 1-0 ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑΚΗ

Με το πόδι στο γκάζι ο Διαγόρας Ρόδου, πέρασε και από την δύσκολη έδρα του Παλληνιακού, όπου κατάφερε να να νικήσει με 0-1 και να σπάσει το εντός έδρας σερί νικών των γηπεδούχων. Ο «γηραιός» ήταν σαφώς ανώτερο καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι πολύ πιο εύκολα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπουρλάκης.
Το ματς:
Με το καλησπέρα «αφεντικό»
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον Διαγόρα, αφού μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Ντουαλά με μια λόμπα βρήκε τον Μπουρλάκη μέσα στην περιοχή και εκείνος με μια διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Αθανασόπουλου. Στο 12′ ο Ντουαλά έκανε το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χατζησάββα, όμως με αρκετή καθυστέρηση ο δεύτερος επόπτης, Πλακάς, ακύρωσε το τέρμα, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες.
Καταιγιστική συνέχεια, δίχως γκολ
Οι «κυανέρυθροι» έχασαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα τους, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μπαξεβάνος ήταν ο πρωταγωνιστής στις περισσότερες φάσεις επιχειρώντας πολλά σουτ, τα οποία είτε σταμάτησαν πάνω στον εντυπωσιακό Αθανασόπουλο, είτε πέρασαν ελάχιστα άουτ. Μοναδική απάντηση του Παλληνιακού ήταν ένα φάουλ του Μπίτιλη στο 37′ που απομάκρυνε ο Τσιάμης.
Άλλη εικόνα στο δεύτερο μέρος, με δυο απώλειες για τον Διαγόρα
Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν διαφορετική με τον ρυθμό να πέφτει κατακόρυφα και τις σκληρές μονομαχίες να κυριαρχούν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο διαιτητής Ντάουλας μοίρασε πολλές κίτρινες κάρτες εκατέρωθεν και ο Διαγόρας έχασε με τραυματισμό τους Γιώργου στο 60′ και Δήμα στις καθυστερήσεις. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν τον έλεγχο του παιχνιδιού παρότι η Παλλήνη επιχείρησε να πάρει την μπάλα στα πόδια της. Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χαντέ είχαν την όρεξη και την διάθεση, αλλά όχι και τον τρόπο και το καθαρό μυαλό για να απειλήσουν την εστία του Τσιάμη.
ΜVP:
Ο Μπουρλάκης ήταν ο «χρυσός» σκόρερ του αγώνα και γι αυτό τον λόγο παίρνει τον άτυπο τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή.
Στο ύψος του:
Την απόδοση του Μπουρλάκη, ακολούθησε ο Μπαξεβάνος, που ήταν εξαιρετικός, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε αρκετές περιπτώσεις, απέναντι στον Αθανασόπουλο.
Διαιτητές: Ντάουλας Φώτιος (Δυτικής Αττικής)
Οικονόμου Κων/νος – Πλακάς Χρήστος (Δυτικής Αττικής).
Οι συνθέσεις:
Παλληνιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αθανασόπουλος, Κούσης, Βλάχος (78′ Τρυφιάτης), Ελ-Γκαμάλ, Κολοτούρος, Κούνας (29′ Μερκούρης), Δημητρίου, Σάμιος, Κυριόπουλος (60′ Ματσαδές), Μπίτιλης, Δημογιάννης (88′ Κωστόπουλος).
Διαγόρας Ρόδου (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσιάμης, Παγώνης, Προβατίδης, Μπαξεβάνος, Γιώργου (60′ Τσαγκάρης), Καρπαθάκης, Χατζησάββας (90′ Δήμας, λ.τρ, 94’Ντερτιλής), Γλυνός, Ευαγγελιδάκης, Μπουρλάκης, Ντουαλά (84′ Μουκίδης).
ΠΗΓΗ: xxsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου