Σάββατο, Δεκεμβρίου 01, 2018

Νίκη στο φινάλε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, 1-0 τον Παθιακάκη

Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου κατάφερε να επικρατήσει 1-0 του αξιόμαχου Παθιακάκη. Με το τρίποντο αυτό οι ερυθρόλευκοι έπιασαν προσωρινά τον Αστέρα Βάρης στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το ματς ήταν ανοιχτό και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, γεγονός στο οποίο συνέβαλε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έμεινε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα από το 39’ όταν αποβλήθηκε ο Λένγκα με απευθείας κόκκινη για εξύβριση του διαιτητή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο τετ-α-τετ με Ανεζύρη στο πρώτο μέρος και Μιχαηλίδη στο δεύτερο μέρος, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Ράμα σε σουτ που έφυγε άουτ και μια κεφαλιά του Λύγκου που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σπανός. Στο δεύτερο μέρος οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, καθώς αποβλήθηκε στο 72’ ο Ανεζύρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Δραγάτη να καταλογίζει πέναλτι στις καθυστερήσεις και ο Λύγκος που ανέλαβε την εκτέλεσή του, διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Για τη φάση του πέναλτι διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, με τον διαιτητή να αποβάλλει τον προπονητή, τον γυμναστή και τον γενικό αρχηγό του Παθιακάκη!!!

Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Τζαφόλιας Δ., Βιτσεντζάτος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ. (Π. Χριστοφιλέας): Μύρτα, Χαρίσης, Τσέπας, Λένγκα, Παπαδογιωργάκης, Μπουσάι (80’ Παπάς), Αρκουμάνης (73’ Σκαφίδας), Αλημπάς, Λύγκος, Ράμα, Κότσι (78’ Αμπντουραχμάνι).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Γ. Παπασταματίου): Σπανός, Μπαμπότση (70’ Ανδρουτσόπουλος), Ξενάκης, Καψιόχας, Γκάτζιος, Γεωργαντώνης, Τσαΐνης (75’ Μπάσολη), Αγγελίνας,
Κατσιγιάννης (80’ Τζάος), Κωστένογλου (65’ Μιχαηλιδης).
ΠΗΓΗ ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου