Σάββατο, Δεκεμβρίου 22, 2018

Ο πρόεδρος του Κρυονερίου κατήγγειλε υβριστική επίθεση από τον διαιτητή σε βάρος δύο παικτών του!

Άσχημες εικόνες και συμπεριφορές σημειώθηκαν μετά το τελικό σφύριγμα του αγώνα της Βάρης ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και Κρυονέρι.
Όπως κατήγγειλε στο Epsanastisentra ο πρόεδρος του Κρυονερίου, Δημήτρης Σταθόπουλος, ο διαιτητής της αναμέτρησης έβρισε δύο παίκτες του Κρυονερίου, τους Κεφαλά και Καραγιαννίδη, ενώ –σύμφωνα πάντα με τον Δ. Σταθόπουλο– στη συνέχεια γύρισε στην εξέδρα και απευθυνόμενος στους ανθρώπους του Κρυονερίου είπε: «Εγώ θα σας γ…σω».
Το Epsanastisentra δεν ήταν στο γήπεδο της Βάρης, παρά μόνο δημοσιεύει την καταγγελία του προέδρου του Κρυονερίου, Δημήτρη Σταθόπουλου. Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο κ. Σταθόπουλος μας ανέφερε στο γήπεδο έφτασε και περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο κάλεσε ο διαιτητής, χωρίς όμως να συντρέχει κάποιος λόγος για να υπάρχει παρουσία αστυνομικής δύναμης


AO KRIONERIOU
Αυτός ο άνθρωπος ο οποίος σήμερα ξεφτίλισε τους πάντες και τα πάντα,δεν είχε μαζί του ούτε τον ΚΑΠ όπως είναι υποχρεωμένος.Ο διαιτητής Ρεντίφης δε δέχτηκε σε καμία περίπτωση τις επιφυλάξεις του αρχηγού μας,ο οποίος του επιβεβαίωσε πως κατέβηκα στα αποδυτήρια μόνο όταν με κάλεσε η αρχιφύλακας προκειμένου να βοηθήσω στην εκτόνωση της κατάστασης,όπως και έκανα.
Ο διαιτητής Ρεντιφης είπε στην κερκίδα στο τέλος του παιχνιδιού «εγώ θα σας γαμησω» ρίχνοντας και άλλο λάδι στη φωτιά.Ο Ρεντιφης απευθυνόμενος σε ποδοσφαιριστή μας του είπε «άντε γαμησου»,ενώ σε διαμαρτυρία συμπαίκτη του απευθύνθηκε και σε αυτόν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Ο Ρεντιφης λοιπόν αρνήθηκε να γράψει ο αρχηγός μας ότι επιφυλάσσεται για τα γραφόμενα και του είπε πέρασε έξω μην υπογράφεις.
Αυτός είναι ο διαιτητής Ρεντιφης.Αυτος είναι ο άνθρωπος που απασχόλησε 4 συναδέλφους του αστυνομικούς επι 2 ώρες και ενώ οι μόνοι που υπήρχαν στο γήπεδο ήταν ο αρχηγός της Βουλιαγμενης,ο δικός μας και εγώ.Με το πως σφύριξε δε θα ασχοληθώ,δε με απασχολεί καθόλου.
Παραθέτω λοιπόν και το εδάφιο του ΚΑΠ για το οποίο με ρώτησε και ο Β βοηθός να του επιβεβαιώσω :
γ) Η υπογραφή του Φ.Α. είναι υποχρεωτική για τους αρχηγούς των διαγωνιζομένων ομάδων ή τους αντικαταστάτες τους, οι οποίοι, όμως, έχουν δικαίωμα να διατυπώνουν τυχόν διαφωνίες ή επιφυλάξεις τους. Οι λόγοι των διαφωνιών ή των επιφυλάξεων θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να αναγράφονται στο Φ.Α. Σε περίπτωση άρνησής τους να συμμορφωθούν σ’ αυτή την υποχρέωση και ανεξάρτητα από τις κυρώσεις που προβλέπονται σε βάρος τους, το Φ.Α. θεωρείται ισχυρό. Η, κατά τα ανωτέρω, υπογραφή (ή η άρνηση υπογραφής) του Φ.Α. επέχει υποχρεωτικά θέση γνωστοποίησης του περιεχομένου του, καθώς και των πραγματικών γεγονότων που αναγράφονται σ’ αυτό, για τις διαγωνιζόμενες ομάδες. Η υπογραφή του Φ.Α. είναι υποχρεωτική για το διαιτητή και τους βοηθούς διαιτητές.
Εγώ σε αυτό το ποδόσφαιρο δεν έχω καμία θέση.Χωρανε μόνο οι Ρεντιφηδες.
Δημήτρης Σταθοπουλος

ΠΗΓΗ ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου