Σάββατο, Δεκεμβρίου 22, 2018

Νίκος Κοντάκης: "Πιο καλοί από ποτέ" (Ακαδημία ΑΟ Κορωπίου)

Για την εποικοδομητική και άκρως αποτελεσματική έως τώρα πορεία της ομάδας του μίλησε ο Νίκος Κοντάκης.

Ο πάντα φιλόδοξος προπονητής του τμήματος Κ14 του ΑΟ Κορωπίου αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν και τα όσα έχει καταφέρει με τους νεαρούς του ποδοσφαιριστές, τους οποίους εξελίσσει εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά και στη σχέση του με διοίκηση και γονείς.

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας στο Ενωσιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ:

"Είναι φανερό πως πλέον οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίνονται απόλυτα σε οποιοδήποτε πρόκληση τους παρουσιαστεί και σε οτιδήποτε τους ζητήσω. Αυτό θα έλεγα πως συνιστά τη μεγάλη μας επιτυχία. Βρισκόμαστε στις πολύ υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και αυτό που ικανοποιεί τόσο πολύ, είναι το ότι έχουν δημιουργήσει τέτοιες προσωπικότητες που πλέον ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν.

Αυτή η αυτοπεποίθηση ήρθε μέσα από δουλειά και στόχος είναι πάντα να ανεβαίνουμε και ένα σκαλοπάτι ψηλότερα. Η πειθαρχία τους είναι τέτοια που στα μάτια μου τους καθιστά επαγγελματίες".

Για τη στήριξη της διοίκησης ο κ. Κοντάκης ανέφερε:

"Εδώ δε χρειάζεται να πω πάρα πολλά, όλοι γνωρίζουν ποια είναι και τι μπορεί να προσφέρει η διοίκηση μας. Είναι τέτοιο το ΔΣ που θα ήταν απίθανο να μη βγει στην επιφάνεια η δουλειά μας. Έχουμε την καθολική της στήριξη, τόσο απλά. Άλλωστε αυτό φαίνεται".

Όσο για το ρόλο των γονέων ο τεχνικός της Κ14 του ΑΟΚ τόνισε:

"Φυσικά και στους γονείς δεν θα μπορούσα να μην αναγνωρίσω πως έχουν και εκείνοι μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας μας. Η στήριξή τους στην ομάδα μας είναι ολοκληρωτική.

Τέλος θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές, με υγεία για όλο τον κόσμο, και το νέο έτος να φέρει χαρά και επιτυχίες σε όλους!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου