Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2018

Ροντέο στην Ανάβυσσο, 1-0 με Κόεχλερ ο Σαρωνικός την Ατλαντίδα!

Το παιχνίδι στην Ανάβυσσο είχε δύο όψεις. Την πρώτη που ήταν καλή για τον Σαρωνικό, καθώς ο Κόεχλερ έπαιξε για πρώτη φορά φέτος, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει, και σκόραρε το μοναδικό γκολ του αγώνα, και τη δεύτερη που αμαύρωσε την αναμέτρηση με τη μαζική συμπλοκή των παικτών των δύο ομάδων! Το τελικό 1-0 διατήρησε τον Σαρωνικό στην 4η θέση, στον πόντο πίσω από την τριάδα και στους τέσσερις πόντους πίσω από την κορυφή.
Όλα ξεκίνησαν στη φάση του 77’. Στη μεσαία γραμμή, ο Καγιάς έκανε επικίνδυνο τάκλιν με τα δύο πόδια γεγονός που προκάλεσε σύρραξη! Το τι ακριβώς συνέβη είναι κάτι που το Epsanastisentra δεν γνωρίζει με ακρίβεια, καθώς δεν ήταν στο γήπεδο. Το σίγουρο είναι ότι ο Ρόθος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη από τον πάγκο του Σαρωνικού επειδή κλώτσησε αντίπαλο, ο Χαντζάρας αποβλήθηκε επίσης με απευθείας κόκκινη από τον πάγκο του Σαρωνικού για συμμετοχή στα επεισόδια, ενώ για τον ίδιο λόγο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπουγάτσιας. Από πλευράς Ατλαντίδας αποβλήθηκε ο Καγιάς για το σκληρό τάκλιν με απευθείας κόκκινη και επίσης με απευθείας κόκκινη ο Ντούκα για συμμετοχή στα επεισόδια. Το ματς συνεχίστηκε με τον Σαρωνικό να παίζει με 10 παίκτες (οι δύο ήταν στον πάγκο) και την Ατλαντίδα με 9.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, μετά την εξάλεπτη διακοπή, ο Σαρωνικός πήρε τον πλήρη έλεγχο, πίεσε την Ατλαντίδα και εκμεταλλεύτηκε στο φινάλε το αριθμητικό του πλεονέκτημα. Στο 90’ είχε δοκάρι ο Έλενας και στο 92’ ο Κόεχλερ, στην πρώτη του φετινή εμφάνιση, έκανε ωραίο σλάλομ και πλάσαρε σωστά τον Ούτσικα, για το τελικό 1-0.

Διαιτήτευσαν οι Τριγάζης, Μπουξμπάουμ, Γκούβας.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝ. (Γ. Δημητρόπουλος): Καραλής,  Μπουκουβάλας, Ρέδι, Ζουμπουρλής, Ναυπλιώτης (66’ Κόεχλερ), Μαραγκός, Ρόθος (75’ Πατσαούρας), Μπουγάτσιας, Παπακωνσταντίνου (94’ Χασουράκης), Έλενας.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Ούτσικας, Ντούκα, Θεοδώρου, Γκούφας, Μπενέκος, Καγιάς, Ερμάνι (46’ Λιάσκος), Παππάς, Πανόπουλος, Μετόχου (91’ Περιβολάρης).
ΠΗΓΗ ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου