Πέμπτη, Νοεμβρίου 22, 2018

Πετούρης: «Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, να έχουμε την ίδια απόδοση με Άρη Βούλας»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο Epsanastisentra ο Θανάσης Πετούρης. Ο τεχνικός του Κεραυνού σημείωσε ότι η ομάδα του θα πρέπει να έχει αντίστοιχη απόδοση της αναμέτρησης με τον Παθιακάκη και στο ματς με τον Άρη Βούλας, έτσι ώστε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
«Κάναμε μια πολύ σπουδαία νίκη την Κυριακή. Οι τρεις αυτοί βαθμοί μας βοηθούν κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Η αγωνιστική μας άνοδο φάνηκε από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Μάχη Μαραθώνα, καθώς παρόλο που χάσαμε δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο. Συνεχίστηκε η βελτίωση στο παιχνίδι με τον Θησέα, που θεωρώ ότι μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης με την Τριγλία σταθηκαμε πολύ καλά και θεωρώ ότι αξίζαμε και τη νίκη, που ήρθε τελικά απέναντι στον Παθιακάκη», τόνισε στο Epsanastisentra ο Θανάσης Πετούρης για το ματς που προηγήθηκε με τον Παθιακάκη.
Για την αναμέτρηση με τον Άρη Βούλας ο τεχνικός του Κεραυνού σχολίασε: «Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι με μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με έναν προπονητή που γνωρίζω ότι έχει δουλέψει πολύ καλά τον Άρη Βούλας. Εμείς είμαστε σε καλό φεγγάρι και θα ψάξουμε τη δεύτερή μας νίκη σε αυτό το ματς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες και ελπίζω να έχουμε την ίδια απόδοση και την Κυριακή έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
ΠΗΓΗ ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου