Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2018

Χριστοφιλέας: «Μας έχουν δώσει ψυχολογία οι συνεχόμενες νίκες»

Στη σημαντική ψυχολογική ώθηση που έχει πάρει η ομάδα του από τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα στάθηκε ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας με δηλώσεις του στο Epsanastisentra. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου αναφέρθηκε στο ματς που προηγήθηκε με τη Μάχη Μαραθώνα, ενώ μίλησε και για αυτό που ακολουθεί με τον Θησέα Νέας Μάκρης, τονίζοντας τη δυσκολία του.

«Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει αποδείξει πόσο δυσκολοκατάβλητη είναι και αν μη τι άλλο επρόκειτο για μία δύσκολη «έξοδο» για εμάς. Η ομάδα μας ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του αγώνα, πήραμε τα νίκη με 2-0 και θεωρώ ότι αυτό πρέπει να αποτελέσει… μονοτονία για εμάς. Η ομάδα προέρχεται από συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα και αυτό έχει βοηθήσει πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα όμως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να βελτιώσουμε κι άλλο την εικόνα μας», τόνισε στο Epsanastisentra o Παναγιώτης Χριστοφιλέας.
Για την αναμέτρηση με τον Θησέα που ακολουθεί ο προπονητής των ερυθρολεύκων σημείωσε: «Ακολουθεί το ματς με τον Θησέα, παιχνίδι το οποίο θα αντιμετωπίσουμε ως ντέρμπι. Αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και μέχρι πρότινος ήταν στην κορυφή, ενώ έδειξε την ποιότητα του στο πρόσφατο ματς με τη Μαρκό, όπου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας».
Πηγή Επσανά στην σέντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου