Σάββατο, Νοεμβρίου 17, 2018

Δημητρόπουλος: «Χωρίς άγχος και με στόχο το καλό ποδόσφαιρο»

Διπλός είναι ο στόχος στον Σαρωνικό Αναβύσσου ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με το Κορωπί. Όπως τόνισε στο Epsanastisentra ο τεχνικός της ομάδας της Αναβύσσου, Γιώργος Δημητρόπουλος, θέλει οι παίκτες του να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους, χωρίς να έχουν το παραμικρό άγχος!
«Στο ματς με τον Πρωτέα κάναμε μια "επαγγελματική" –όπως την λέτε εσείς οι δημοσιογράφοι– νίκη. Παρότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές περιπτώσεις όπου θα μπορούσαμε και θα έπρεπε, να πετύχουμε κάποιο γκολ εντούτοις πήραμε το προβάδισμα από μια στατική φάση στο δεύτερο ημίχρονο, σε χρονικό σημείο όπου είχαμε αρχίσει να μην βρίσκουμε τόσο εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και να δυσκολευόμαστε στην ανάπτυξη μας. Από εκεί και πέρα δεν ρισκάραμε, προσέξαμε περισσότερο την αμυντική λειτουργία και συνοχή μας, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια ακόμη σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία», τόνισε στο Epsanastisentra για το ματς που προηγήθηκε με τον Πρωτέα ο Γιώργος Δημητρόπουλος.
Για το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με το Κορωπί ο τεχνικός του Σαρωνικού σημείωσε: «Το ματς που ακολουθεί είναι με την κατά τεκμήριο πιο ισχυρή ομάδα της κατηγορίας, μια ομάδα που προβάλλει κι όχι άδικα ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Από εκεί και πέρα εμείς χωρίς άγχος θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο ώστε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας και να επιβεβαιώσουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα».ΠΗΓΗ ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου