Κυριακή, Νοεμβρίου 04, 2018

Απέδρασε από τα Γλυκά Νερά η Τριγλία, 1-0 τον ΑΟ


Πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Τριγλία Ραφήνας, που επιβλήθηκε 1-0 στα Γλυκά Νερά του τοπικού ΑΟ. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν μετά το γκολ που δέχτηκαν.
Η Τριγλία ξεκίνησε δυνατά στο ματς, αλλά γρήγορα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και πήραν τα ηνία. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει ως το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η Τριγλία κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ και κράτησε το υπέρ της 1-0 ως το τέλος, αφού οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 59’ ο Μουστόγιαννης.

Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Πολυχρονιάδης, Γκόντα.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Α. Παπαδάκης): Σταματόπουλος, Στασινός, Μπέντας, Παυλάκης, Κλωνάρης, Βάρδας, Αλεξίου (64’ Κούτρος), Νάνος, Στίσι, Χίσο (72’ Ζούνα), Καπράλος.
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦ. (Σ. Ασλάνογλου): Τριγλία: Μπάρδης, Τσούκας, Τσάγκαρης, Αρβανιτίδης, Κολοβός, Καραγιάννης, Κακαράς, Ζαφειρόπουλος (81’ Παπαδιονυσίου), Νικολακόπουλος, Ταμπάκης (89’ Βεντούρας), Μουστόγιαννης (92’ Δελαπόρτας).
ΠΗΓΗ ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου