Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2018

Το μεγάλο όραμα Βόλη-Παναγάκου για τη Μαρκό!

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Πένα» παραχώρησε ο Μάνθος Βόλης. Ο πρόεδρος της Μαρκό ανέλυσε το όραμα που έχει ο ίδιος και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Τάκης Παναγάκος για τους πράσινους, σημειώνοντας πως θέλουν αρχικά να οδηγήσουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική, ενώ σημείωσε πως στο μυαλό του ίδιου και του Παναγάκου είναι η αγορά έκτασης στην περιοχή με σκοπό τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μάνθου Βόλη στην «Πένα»

Λευτέρης Παγιαύλας: Πως προέκυψε και αναλάβατε αυτό το μεγάλο φορτίο;
Μάνθος Βόλης: Τυγχάνω στενός συνεργάτης και οικονομικός σύμβουλος του κου Παναγιώτη Παναγάκου προσωπικά και της οικογενειακής Επιχειρηματικής εταιρίας ADMIRAL Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ
 Στο κάλεσμα του Κου Παναγάκου να αναλάβω τα Ηνία Του Γ.Σ Μαρκό, ανταποκρίθηκα άμεσα διότι οι στόχοι και η φιλοδοξίες του ταυτίστηκαν  με τις δικές μου.
Λ.Π.::  Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας;
Μ.Β.: : Είναι γεγονός ότι η νέα διοίκηση της οποίας προεδρεύω, έθεσε ευθύς εξ αρχής, ψηλά το πήχη, της αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας μας, αλλα και το θέμα δημιουργίας καταλλήλων υποδομών του χώρου. Ο βασικός μας στόχος είναι η άνοδος της ομάδας στις  επαγγελματικές κατηγορίες, θεωρούμε ότι είναι μεγάλο το διάστημα, που δεν επιτεύχθει τόσο για την ιστορία της, αλλα και την δύναμη που διακρίνει την πόλη Μαρκοπούλου  και της Μεσογαίας.
Λ.Π.:  Τα  κυριότερα προβλήματα;
Μ.Β.:  Το πρώτο είναι ότι θέσαμε μια επαγγελματική νοοτροπία σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, αντιλαμβάνεστε την δυσκολία πιστεύω, παρά ταύτα η διοίκηση, προσπαθεί να επιλύει τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών στο μέγιστο βαθμό και είναι παρούσα σε όποια αιτήματα τους. Το δεύτερο, βασικό κι αυτό είναι το γήπεδο, σε αυτό σήμερα το στάδιο προπονούνται 170 αθλητές.
Βέβαια η τοπική αυτοδιοίκηση θέλει να βοηθήσει, αλλά οι οικονομικές δυνατότητες όπως και σε κάθε δήμο, είναι περιορισμένες. Τους ευχαριστούμε δημόσια και ευχόμαστε στην συνέχεια να είναι δίπλα μας στην δύσκολη προσπάθεια μας.


Λ.Π.:   Σε αυτό τόσο δύσκολο θέμα τι σκέφτεστε;
Μ.Β.:  Με τον Kο Παναγάκο αντιλαμβανόμαστε το τόσο καίριο θέμα, όμως η μεγάλη φλόγα που διαπιστώνουμε στον φίλαθλο και αθλητικό κόσμο Μαρκοπούλου, μας οδηγεί στον σχεδιασμό αγοράς έκτασης στην περιοχή, όπου θα δημιουργήσουμε δυο ιδιωτικά γήπεδα ποδοσφαίρου, κυλικείο, βιβλιοθήκη, χώρους αποδυτηρίων, δημοσίων σχέσεων, τύπου, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των αθλητικών ακαδημιών και της πρώτης ομάδας. Θεωρώ ότι τα Μεσόγεια είναι μια μεγάλη οικογένεια, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τις γειτονικές ομάδες, τις θέλουμε ανταγωνιστικές, αλλά θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία, η άνοδος μας στην Γ. Εθνική.
Λ.Π.:  Η άποψη σας για το πρωτάθλημα;
Μ.Β.:  Το πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣΑΝΑ είναι ποιοτικό ανταγωνιστικό, προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, θέαμα και ο φίλαθλος κόσμος, δείχνει μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή στα παιχνίδια. Οφείλω να αναγνωρίσω και συγχαίρω, προσωπικά τον πρόεδρο της Δημ. Γιαρένη και όλη την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, για ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και ποιοτικό.
Λ.Π.:  Για τους φιλάθλους μας η γνώμη σας;
Μ.Β.: Αυτοί είναι ο 12oς παίκτης της ομάδας μας και τους ευχαριστώ θερμά!!! Τους θέλουμε χωρίς βιαιότητες και στοιχεία χουλιγκανισμού, άλλωστε να γνωρίζετε ότι η ομάδα μας, τα δυο τελευταία χρόνια, δεν τιμωρήθηκε για τέτοια συμπεριφορά.
Λ.Π.:  Σε βάθος χρόνου το όραμα σας;
Μ.Β.:  Η πιθανή άνοδος μας στην Γ. Εθνική, θα είναι ένα ευτυχές κοινό όραμα, δικό μου και του κυρίου Παναγάκου. Όπως σας ανέφερα και παραπάνω, η δημιουργία αθλητικού κέντρου θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες όλης της Μεσογαίας.
 Τέλος ευχαριστώ, όλα τα μέλη του Γ.Σ και όλους τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τημ, τον γεν. αρχηγό, την ΠΕΝΑ για την πρωτοβουλία της φιλοξενίας μας και τέλος εύχομαι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, στο τέλος της χρονιάς, την κατάκτηση της πρώτης θέσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου