Κυριακή, Φεβρουαρίου 03, 2019

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Παθιακάκης, 2-2 με τον Άρη στη Βούλα!


Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ο Παθιακάκης αποδείχτηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει, αφού έφυγε με τον βαθμό από τη Βούλα, όπου ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Άρη! Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι παρέμειναν στη ζώνη της… αγωνίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τις ελπίδες τους για παραμονή ζωντανές!
Ο Άρης πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με σουτ του Χρήστου στο «Γ» του Σπανού, με τον Μανγκαλαντζίου στο 32’ να ισοφαρίζει και το 1-1 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι ξαναπροηγήθηκαν στο 83’ με εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου και ενώ όλα έδειχναν ότι κρατάνε τη νίκη στα χέρια τους, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο ταλαντούχος 16χρονος Τσαΐνης έφερε το ματς στα ίσια, με το 2-2 να μένει ως το τελικό σφύριγμα.

Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Κουλοχέρης, Τζαφόλιας Β.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τ. Τασσόπουλος): Βασιλειάδης, Γκούρας (53’ Λάζαρης), Γιαννόπουλος (68’ Σκουρλής), Βατίστας, Γεωργάκας, Λιόσης, Χρήστου, Γκάμπριελ, Κριλής, Γεωργακόπουλος, Κολτσίδας (75’ Γιώτης).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Γ. Παπασταματίου): Σπανός, Μπάσολη, Καψιόχας, Γκάτζιος (64’ Ιορδανίδης), Ξενάκης, Τζάος (59’ Μπαμπότση), Μανγκαλαντζίου (62’ Τσαΐνης), Γεωργαντώνης, Ντάσης (56’ Φλεντζέρης), Αγγελίνας, Ανεζύρης.
ΠΗΓΗ ΕΠΣΑΝΑΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου