Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ VS  ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ


Τη νίκη σήμερα θα ζητήσει ο Ωρωπός κόντρα στη Βουλιαγμένη που φιλοξενεί στο γήπεδο του. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και πρέπει να πάρει το τρίποντο για να συνεχίσει να κατοικεί στην κορυφή. Ο έτερος μνηστήρας το Κρυονέρι που κέρδισε εχτές του δίνει ένα παραπάνω κίνητρο για να πάρει τον άσσο. Η Βουλιαγμένη που έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στην παρουσία της του πρώτου γύρου, θα κοιτάξει να πάρει τη ρεβάνς, αλλά και βαθμολογική ανάσα. Ο αγώνας είχε έρθει 1-2 υπέρ του Ωρωπού.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Νέων Παλατίων, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Βουδούρη, Μετακίδη και ώρα 15:00




ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

Και οι δύο σημερινοί μονομάχοι προέρχονται από ισοπαλία. Ο Γέρακας με τη Σταμάτα και η Λαυρεωτική με τον πρώτο της κατηγορίας Ωρωπό. Χρειάζονται τη νίκη και θα την επιδιώξουν για να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Οι γηπεδούχοι έχουν το υπέρ της έδρας και δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, αλλά και για να πάρουν τη ρεβάνς του πρώτου γύρου. Το παιχνίδι το είχε πάρει ο Γέρακας με σκορ 1-4.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Βαβουράκη Σ., Βαβουράκη Α. και ώρα 15:00




ΚΟΡΩΠΙ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ


Το Κορωπί σε κάθε παιχνίδι του ζητάει το τρίποντο για να επιτύχει τον φετινό στόχο της ανόδου στην Α΄ κατηγορία. Προέρχεται από νίκη και είναι αήττητο εδώ και επτά αγωνιστικές. Από την άλλη η Δροσιά δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από τον Σαρωνικό, αλλά είναι μία ομάδα με την πιο σφιχτή άμυνα, με μόλις δύο ήττεςπου δύσκολα παραβιάζεται η εστία της. Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλος με τέρματα 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Τσελεπίδη, Πύκνη και ώρα 15:00



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ


Ο Σαρωνικός προέρχεται από νίκη ενώ έχει πέντε στα πέντε νικηφόρα σκορ. Το Πικέρμι με την επαναφορά του Κώστα Τσίχλη στην τεχνική ηγεσία, προσδοκά ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, γνωρίζοντας ότι Πρωτέας και Αυλώνα δεν νίκησαν εχτές. Πρωταθλητισμός και για τις δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο με τέρματα 3-3.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Πολυχρονιάδη και βοηθούς τους Τρασανίδη, Νίκα και ώρα 15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου