Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2019

Τσιγκούλης: «Κάθε ματς για εμάς είναι τελικός»


Σαν… τελικό βλέπουν κάθε ματς στη Μαρκό ως το φινάλε, καθώς κυνηγάνε τον Αστέρα Βάρης για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Αυτό τόνισε ο Πέτρος Τσιγκούλης στο Epsanastisentra και σημείωσε ότι η ομάδα του δεν υποτιμάει κανέναν αντίπαλο, ωστόσο θα κυνηγήσει τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, μην έχοντας κανένα περιθώριο για λάθος.
«Περάσαμε από μία πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε ένα αντίπαλο που καιγόταν για βαθμούς. Θεωρώ ότι ο Παλλαυρεωτικός αδικείται από τη βαθμολογική του θέση και ανήκει στον κανόνα και αυτός στις ομάδες που μπορούν να κόψουν βαθμούς από οποιονδήποτε αντίπαλο», τόνισε ο Πέτρος Τσιγκούλης στο Epsanastisentra και συνέχισε: «Πάντοτε οι βαθμοί της νίκης είναι πολύτιμοι, ειδικά όταν κυνηγάς μια ομάδα που προπορεύεται ως τώρα και δεν έχει κάνει το μεγάλο λάθος. Για τον λόγο αυτό οφείλεις κι εσύ να περιορίζεις τα δικά σου λάθη, αν όχι να τα μηδενίσεις».
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Άνοιξη, ο τεχνικός της Μαρκό σχολίασε: «Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε περιθώρια για απώλεια και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς. Κάθε παιχνίδι είναι για εμάς τελικός και έτσι θα αντιμετωπίσουμε και την αναμέτρηση με την Άνοιξη. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο και με όπλο την ποιότητα της ομάδας και την αυτοσυγκέντρωσή μας θα κυνηγήσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών».
Το θετικό για τον Πέτρο Τσιγκούλη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου