Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ


Ο Θησέας έχει δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη. Τα Γλυκά Νερά έχουν την κούραση από την Τετάρτης όμως έχουν την ευκαιρία οι γηπεδούχοι να πάρουν τη ρεβάνς για το ματς του πρώτου γύρου που το είχαν χάσει με 2-0. Το μεγάλο γήπεδο και το φυσικό χόρτο θα βοηθήσουν για αυτό το σκοπό τους λύκους. Όμως ο Θησέας είναι σκληρό καρύδι και δίκαια βρίσκεται στην 3η θέση. Ενδιαφέρον παιχνίδι από δύο καλές ομάδες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Μακρή και ώρα 15:00.





ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Ο Κεραυνός έχει δύο στα δύο νικηφόρα παιχνίδια και με σημερινή πιθανή νίκη, θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικό άλμα προς τη σωτηρία του. Όμως και η Μάχη έχει τη δυσκολία της και την ιδιαιτερότητα της. Είναι σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια και για τους δυο αντιπάλους. Προβλέπεται ντέρμπι που θα πάει στη δύναμη και το αγωνιστικό πάθος. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχαν πάρει οι φιλοξενούμενοι με 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Χριστόπουλο και ώρα 15:00.





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ



Μετά από το σημερινό παιχνίδι θα βγουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για τους τυπικά γηπεδούχους, που αγωνίζονται στο Γραμματικό και το λέμε αυτό γιατί αν νικήσει ο Αγ. Στέφανος θα συνεχίσει να προσπαθεί. Ο Παλλαυρεωτικός επειδή προσπαθεί πηγαίνει πάντα και παντού κυνηγώντας το θετικό αποτέλεσμα. Αναγκαία λοιπόν στο παιχνίδι του η σκοπιμότητα. Τον αγώνα του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Ολυμπιακός με 2-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γραμματικού, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Τσέλιο και ώρα 15:00.





ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ


Το σημερινό παιχνίδι για τη Βάρη είναι πολύ σημαντικό, κομβικό γιατί η Μαρκο κέρδισε εχτές και είναι στο -1. Αυτά τα ματς όπως το σημερινό με  αντίπαλο τον Αχιλλέα καθόλου ευκαταφρόνητο αντίπαλο, είναι από αυτά που βγάζουν χαρακτήρα και μέταλλο πρωταθλητή. Το παιχνίδι του πρώτου το είχε πάρει στον Κόκκινο Μύλο ο Αστέρας με 0-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Σόφια και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου