Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2019

Παπαϊωάννου: «Η διαφορά ποιότητας έπαιξε καθοριστικό ρόλο»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους στο ματς με τη Μαρκό, στο οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες όπως ο ίδιος είπε, έδωσε ο Γιώργος Παπαϊωάννου, μιλώντας στο Epsanastiusentra. Ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού αναφέρθηκε και στο ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, στο οποίο η ομάδα του θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος όπως σημείωσε.
«Ήταν ένα παιχνίδι που σίγουρα οποίος ήρθε το γήπεδο θα έμεινε ευχαριστημένος από το θέαμα που είδε. Και οι δύο ομάδες μπορούσαν να πάρουν την νίκη γιατί το ήθελαν για διαφορετικούς λόγους. Η Μαρκό ευτύχησε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου να προηγηθεί με μια στατική φάση, κάτι που εφέτος αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα μας. Καθοριστική ήταν για εμάς η φάση του δοκαριού από φάουλ στο πρώτο τέταρτο, μετά από εκτέλεση του Σαμίου, αφού αν είχαμε προηγηθεί θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα», τόνισε στο Epsanastisentra ο Γιώργος Παπαϊωάννου και συνέχισε: «Η Μαρκό έχει βαθύ και ποιοτικό ρόστερ, κάτι που φάνηκε και από τις αλλαγές όταν έριξε στο δεύτερο ημίχρονο τον Χίσο και τον Τζώρτζη. Σίγουρα κάναμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας αλλά η ποιότητα της Μαρκό ήταν καθοριστική στην έκβαση του αγώνα. Εμείς συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα που έχουμε μέχρι τέλος συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια τους και καλή συνέχεια στην ομάδα της Μαρκό».
Για το ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού σχολίασε: «Είναι ένα ακόμη παιχνίδι δύσκολο για εμάς καθώς παίζουμε με τον Άγιο Στέφανο, μία από τις πιο δουλεμένες και ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Ξέρουμε την δυσκολία του έργου μας, αλλά θα πάμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και όποιος το παρακολουθήσει θα μείνει ευχαριστημένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου