Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2019

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 4-1 (2-0)

Για τα καλά στο κόλπο της τρίτης θέσης της κατάταξης μπήκε ο Θησέας Ν. Μάκρης, καθώς επικράτησε με 4-1 του Κεραυνού Κερατέας. Καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι γηπεδούχου ευτύχησαν να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ. Στο 31΄ ο Μουλάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0 από κόρνερ, στο 44΄ ο Τσέλιο ανέβασε το σκορ σε 2-0 όταν κέρδισε το ριμπάουντ από σουτ του Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος δεν παρ έκλειναν από το αγωνιστικό τους πλάνο καθώς ήταν αυτοί που είχαν την εδαφική υπεροχή και πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τον Αθανασόπουλο στο 50΄ και στο 78΄. Ενδιάμεσα στο 58΄ ο Γκαβασιάδης μείωσε σε 3-1 για τον Κεραυνό Κερατέας, που έχασε μετά από τρία συνεχόμενα νικηφόρα παιχνίδια.

Να σημειωθεί ότι ο Βεϊζάι του Θησέα που σήμερα έκανε το ντεμπούτο του, είναι του γεννηθείς του 2003.



Διαιτητής του αγώνα Τριγάζης, με βοηθούς τους Τζαφόλια Δ. και Τσέλιο.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσούλης, Γεωργιάδης, Μιναδάκης, Τασόπουλος, Βελέντζας (30΄ Βεϊζάι), Οικονόμου, Τσέλιος (72΄ Γεωργιόπουλος), Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος, Μουλάκης (78΄ Ρακιπλάρι), Πράπας (57΄ Ματζαβελάκης)




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Πετούρης) Σκαλαίος, Καλαβρός (46΄ Μάτι), Λιούμης, Μεγαγιάννης (73΄ Μπρόντζι), Βαγγέλι, Μπούμας, Μαγγανάς (66΄ Στεργίου), Κοσμάς, Γκαβασιάδης, Κοντογιάννης (74΄ Σταμάτης), Νικούλης



Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου