Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019

Η ΘΥΕΛΛΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΜΕ 2-1 ΤΟΝ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ΜΕ 2-1

Πραγματικό ντέρμπι η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στη Θύελλα Ραφήνας και τον Π.Α.Ο. Βάρδας, με τους «Λιγνιτωρύχους» να επικρατούν με 2-1 και να σφραγίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Σε ένα ματς που είχε γκολ, πέναλτι, αποβολές, χαμένες ευκαιρίες και το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τελικό σφύριγμα οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μεσολόγγη, είχαν πάθος και διάθεση και κατάφεραν να κατακτήσουν το πολύτιμο τρίποντο.
Στο 6′ ο Δημητρίου απείλησε από μακριά, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
 



Άμεση η απάντηση των φιλοξενούμενων με τον Θανάση Νικολόπουλο στο 15′ να σημαδεύει από απόσταση αναπνοής το οριζόντιο δοκάρι του Πάντου ύστερα από την σέντρα του Ντόμα.
Στο 17′ ο Μαργέτης έγινε αποδέκτης της κάθετης πάσας του Δημητρίου και πλάσαρε υποδειγματικά τον Λαδά για το 1-0.
Οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Χαρακτίδη και από πλάγια θέση έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους “Λιγνιτωρύχους”.
Στο 37′ ο Ντόμας ανατράπηκε από τον Μανδύλη εντός περιοχής με τον ρέφερι Μπαϊρακτάρη να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών αποβάλλοντας ταυτόχρονα τον ποδοσφαιριστή της Θύελλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λιόσης o οποίος έχασε μοναδική ευκαιρία να βάλει τον Π.Α.Ο. Βάρδας στο παιχνίδι πριν την ανάπαυλα, αφού δεν κατάφερε να σημαδέψει τα δίχτυα του Πάντου αλλά το κάθετο δοκάρι του.


Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ταχύτητα, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή, πίεσαν σε όλο το γήπεδο και άγγιξαν το γκολ στο 49’ με τον Γούρμο να μην καταφέρνει να νικήσει τον Πάντο.
Στο 57’ σουτ του Αγουρίδη από μακριά πέρασε λίγο άουτ και δύο λεπτά αργότερα η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, με τον Γιώργο Πολίτη να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη.
Στο 78’ νέα μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Βάρδα με τους Ζέλιο και Γούρμο διαδοχικά να μην μπορούν να νικήσουν τον Πάντο.
Στο 83’ ο Σωτηριάδης σταμάτησε αντικανονικά την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής, ο Μπαϊρακτάρης καταλόγισε και πάλι την εσχάτη των ποινών υπέρ των φιλοξενούμενων, με τον Γούρμο αυτή τη φορά να σημαδεύει σωστά και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ(Νίκος Μεσολόγγης): Πάντος, Ντόσκας, Μανδύλης, Φύτρος, Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (90΄Μέγας), Μαργέτης (46΄Λ. Παπαδόπουλος), Μαραθιανός (90+3΄Μαστρογιαννούδης), Δημητρίου, Μπουντάκης (80΄Σωτηριάδης).
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ(Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς): Λαδάς, Λιόσης, Ζέλιος, Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ (76΄Θεοφιλόπουλος), Αγουρίδης, Θ. Νικολόπουλος, Ντόμας, Π. Πολίτης (90΄Ξύδης), Γ. Πολίτης, Ντάζος (46΄Γούρμος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου