Σάββατο, Μαρτίου 02, 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ VS ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ



Η Δροσιά με έναν αγώνα λιγότερο και με ένα αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών, υποδέχεται τον Ωρωπό τον πρωτοπόρο της κατηγορίας που το μόνο αποτέλεσμα που θέλει είναι η νίκη. Οι γηπεδούχοι έχουν κλειστή άμυνα, (αποτέλεσμα οι δέκα ισοπαλίες στο ενεργητικό τους) και το αβαντάζ της έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση. Ενδιαφέρον ματς που θα προσελκύσει κόσμο. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλο 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Διόνυσου, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Γκούβα και ώρα 15:00.





ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΣΤΑΜΑΤΑ



Ο Εθνικός προέρχεται από ισοπαλία και σήμερα υποδέχεται τη Σταμάτα που πήρε τη νίκη στην έδρα της. Δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, παίζουν για την επόμενη μέρα και για το μέχρι που ψηλά στην βαθμολογική κατάταξη μπορούν να φτάσουν φέτος. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το έχει κερδίσει ο Εθνικός με σκορ 0-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Κακάνη, Ντόστη και ώρα 15:00.




ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ



Η Βουλιαγμένη προέρχεται από ήττα και η Λαυρεωτική από ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι έχουν 24 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 25. Θέλουν και οι δύο να πάρουν τη νίκη για να ανέλθουν βαθμολογικά και να σιγουρέψουν 100% τη θέση τους στην κατηγορία. Η Λαυρεωτική στον πρώτο γύρο είχε πάρει το παιχνίδι με τέρματα 2-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Χριστόπουλο και ώρα 15:00.




ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ VS Α.Ο ΑΛΤΑΝΤΙΣ



Ο Αετός την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Θα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό για να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση και να παραμείνει ζωντανός στην υπόθεση παραμονή. Η Ατλαντίδα είναι με έναν αγώνα λιγότερο και έχει δυο στα δύο θετικά αποτελέσματα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Μακρή και ώρα 15:00.



ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS ΚΟΡΩΠΙ



Δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο Αμφιάραος για να πάρει βαθμολογική ανάσα και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και το Κορωπί για να παραμείνει κοντά στην κορυφή και στον φετινό στόχο που είναι η άνοδος. Οι γηπεδούχοι με έναν αγώνα λιγότερο και με το συν της έδρας θα ζητήσουν σήμερα τη ρεβάνς του πρώτου γύρου (2-0). Το Κορωπί προέρχεται από νίκη και έχει δέκα στα δέκα θετικά αποτελέσματα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Καλάμου, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Παπαδιώτη και ώρα 15:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου