Σάββατο, Μαρτίου 16, 2019

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 3-2 (0-2)

Μετά από ένα πρώτο χαλαρό δεκάλεπτο ο Νικολακάκης με δύο στημένα στο 10΄ με τον Μινοσιάν και στο 17΄ με τον συνήθη ύποπτο Μαβίδη έκανε το 0-2 και μπήκε οδηγός στο σκορ, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Οι Μενιδιάτες μπόρεσαν και κράτησαν το σκορ μέχρι και το 75΄. Τότε τα Καλύβια έκαναν φουλ επίθεση και πέτυχαν τρία γκολ στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά του αγώνα πετυχαίνοντας ολική ανατροπή στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 75΄ ο Μπότης έκανε το 1-2 και στο 82΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με δεύτερο δικό του γκολ. Η ολική ανατροπή στο σκορ ήρθε από τον πάγκο, καθώς ο Κοντάι είχε περάσει σαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος στη θέση του αμυντικού Σύρου και πέτυχε το 3-2 στο 91΄.


Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Τσαλίκογλου και Σοφιά



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Παππάς, Πασχάλι, Σιδέρης, Χριστόπουλος, Σύρος (46΄ Κοντάι), Λάπας (91΄ Καραγιάννης), Μαυροθαλασσίτης, Ντούνης, Αναστόπουλος (75΄ Πάτσης), Μπότης, Κοκίου (70΄ Χάιδος)




ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός) Κατσάνος, Δαμιανίδης (40΄ Τσαπανίδης, 80΄ Ρέππας), Νίκας, Βαφειάδης, Μωυσιάδης, Τσαλερίδης, Σοφιάνωβ, Μινοσιάν, Καβάσης (52΄ Αναγνώστου), Μαβίδης, Κολονέρος (70΄ Σκούρας)




Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου