Σάββατο, Μαρτίου 02, 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ


Μεθυσμένη πολιτεία οι Αριανοί από το επίτευγμα τους να βρίσκονται στον τελικό κυπέλλου και πηγαίνοντας στο Μενίδι να αντιμετωπίσουν έναν Νικολακάκη, ο οποίος καίγεται για βαθμούς και σίγουρα πρέπει να βγάλει επιθετικό χαρακτήρα για να μπορέσει να πάρει το τρίποντο το οποίο θα τον βγάλει από τη δυσχερή βαθμολογική του θέση. Είναι ευκαιρία για τους γηπεδούχους που θα βρουν χαλαρούς τους κιτρινόμαυρους να πετύχουν την πιθανή τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο με 2-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Άννας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Λάμπρου, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.




ΜΑΡΚΟ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 


Δύσκολη η αποστολή για τη Μαρκο αν και έχει πλεονέκτημα έδρας και βρίσκεται στο +1 από τη δεύτερη Βάρη και τούτο διότι ο Θησέας ο σημερινός αντίπαλος της είναι σκληροτράχηλος κι έχει αποδείξει ότι δικαίως βρίσκεται στην 3η θέση. Ενδιαφέρον παιχνίδι που το αποτέλεσμα του ενδιαφέρει και τον Αστέρα Βάρης. Η Μαρκο παραμένει αήττητη και σήμερα της δίνεται η ευκαιρία με πιθανή νίκη να διατηρήσει τη διαφορά της και να προσπεράσει έναν δύσκολο αντίπαλο. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο με 1-1 στη Νέα Μάκρη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου