Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2019

ΚΑΛΥΒΙΑ-ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-3 (1-1)


Τρία γκολ η Τριγλία και δύο δοκάρια κατέθεσε στην αναμέτρηση της με τον ΠΑΟ Καλυβίων και αυτό το πέτυχε έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιάννη Γκαβασιάδη, που πέτυχε ένα γκολ καθώς και τα υπόλοιπα δύο γκολ και τα δύο δοκάρια ήταν από δικές του ασίστ. Αναλυτικά.


Στο πρώτο μέρος μπήκε δυνατά η Τριγλία, αλλά μόλις στο 8΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν κόντρα στη ροή του αγώνα με πλασέ του Χαραλάμπους που βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας από μεγάλη μπαλιά του Σιδέρη. Στο 30΄ ο Γκαβασιάδης έκανε το 1-1, ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα ο Μουστόγιαννης πλάσαρε ιδανικά τον Καραγιάννη αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Κετέογλου, γλιτώνοντας την εστία της ομάδας του από βέβαια παραβίαση.

Στο 49΄ ο Μάτι είχε χαμένο τετ α τετ, το απεσώβησε η εμπειρία του Κύρκου. Στο 60΄ έγινε το 1-2, ολική ανατροπή του σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Καραγιάννη να πλασάρει ιδανικά εκμεταλλευόμενος αμυντικό λάθος. Στο 84΄ έγινε το τελικό 1-3 με πλασέ του Πατσιούρα από ασίστ του Γκαβασιάδη. Στο 72΄ και στο 74΄ είχαμε δύο δοκάρια με τους Μουστόγιαννη και Τσούκα.


Διαιτητής του αγώνα Βλάχος Ανδ., με βοηθούς τους Γκούβα και Κακάνη



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Καραγιάννης, Αποστόλου (78΄ Σουλιωτάκης), Σιδέρης, Πλίτσης, Κετέογλου (75΄ Λάπας), Μαυροθαλασσίτης, Σύρος (70΄ Καρελιώτης), Ντούνης, Χαραλάμπους, Μάτι (60΄ Χριστόπουλο), Πάτσης




ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ασλάνογλου) Κύρκος, Αρβανιτίδης (75΄ Λαγός), Τσέπας, Τσάγκαρης, Γαλανόπουλος, Καραγιάννης, Ζαφειρόπουλος (78΄ Πατσιούρας), Σκαφίδας (80΄ λ.τ Παπαδιονυσίου), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης (89΄ Παπαδόπουλος), Τσούκας



Δημήτρης Παρίσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου