Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2019

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 1-3 (1-1)


Μεγάλη νίκη και καθαρή πήραν σήμερα τα Καλύβια από τον Άρη στη Βούλα. Παίζοντας έξυπνα η ομάδα του Τζιβίλογλου με αντεπιθέσεις και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αλεξίου, έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισαν το χαμένο παιχνίδι τους την περασμένη αγωνιστική. Αναλυτικά.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, στο 15΄ όμως με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Scorvo έβαλε μπροστά στο σκορ με 1-0 τον Άρη. Τρία λεπτά πριν στο τέλος του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 42΄ τα Καλύβια ισοφάρισαν σε 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαραλάμπους (το κέρδισε ο Μάτι).

Στο δεύτερο μέρος ανέβασε στροφές ο Άρης και πίεζε για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Τα Καλύβια έπαιζαν με κόντρα αντεπιθέσεις. Στο 65΄ ο Αλεξίου έκανε το 1-2 και στο 77΄ ο Χαραλάμπους με κεφαλιά από σέντρα του Αλεξίου έγραψε το τελικό 1-3.



Διαιτητής του αγώνα Πανούτσος, με βοηθούς τους Καραθανάση και Κουλοχέρη.




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος) Προβίδας, Gjura (46΄ Βασίλι), Πανόπουλος, Βατίστας, Ντόβινος (80΄ Σταγάκης), Λιώσης (46΄ Χατζής), Χρήστου, Scorvo, Κούστας, Romano (62΄ Βουλωμένος), Κριλής



ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Παππάς, Χάιδος, Σιδέρης, Πάτσης, Κετέογλου, Αλεξίου (85΄ Παντελίδης), Μαυροθαλασσίτης, Ντούνης, Χαραλάμπους (80΄ Πλίτσης), Λάπας (75΄ Καρελιώτης), Μάτι (68΄ Σύρος)



Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου