Κυριακή, Ιανουαρίου 12, 2020

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2-3 (0-2)


Σημαντικό διπλό πήραν τα Γλυκά Νερά στην αυλαία του πρώτου γύρου, από την Τριγλία στο γήπεδο του Διόνυσου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν του γηπεδούχους, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 20΄ ο Σαντριά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 0-1 και στο 34΄ ο Βιταλιώτης Γ. ανέβασε το δίχτυ του σκορ σε 0-2.

Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε, με την Τριγλία να μειώνει στο 62΄ σε 1-2 με τον Μοστόγιαννη, όμως τα Γλυκά Νερά αντέδρασαν και στο 67΄ ο Καπράλος έγραψε το 1-2, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν εκ νέου σε 2-3 με απευθείας φάουλ του Τσούκα στο 87΄, η μπάλα μετά από κόντρες κατέληξε στα δίχτυα του Βιταλιώτη Λ.




Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Τσέλιο και Τζαφόλια Β.




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ασλάνογλου) Κύρκος, Τσάγκαρης, Αρβανιτίδης (47΄ Βεντούρας), Κουμουτσέας (83΄ Δημητρίου), Τσούκας, Καραγιάννης, Ζαφειρόπουλος, Σκαφίδας (63΄ Λαγός), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Πατσιούρας (89΄ Παπαδόπουλος)





ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Κατσίμπρας-Μαντούκας) Βιταλιώτης Λ., Χριστοδούλου, Συμβουλίδης, Κατσίμπρας, Μάνδαλος, Βάρδας, Δρούγκας (60΄ Λώλος), Βιταλιώτης Γ., Βλάχος, Σαντριά (85΄ Μαστορόπουλος), Στίσι (70΄ Καπράλος)







Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου