Τετάρτη, Ιανουαρίου 15, 2020

ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗ ΜΑΡΚΟ

Σε τέσσερις νέες μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε ο σύλλογος της Μαρκο, καθώς ενέταξε στο ρόστερ της τους Χρήστο Κατσούκη, Δημήτρη Μαδναμαδιώτη, Χριστόφορο Ντουμπέρετ και Βασίλη Τσεβά, που καλούνται να βοηθήσουν την ομάδα τους να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο νεοφώτιστος σύλλογος των Μεσογείων κατέχει την 2η θέση με 27 βαθμούς.

Ο Χρήστος Κατσούκης είναι μεσοεπιθετικός, γεννηθείς του 2000 και προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Πρόσφατα, αγωνιζόταν με την φανέλα της Κορίνθου.

Ο Δημήτρης Μανδαμαδιώτης είναι γεννηθείς του 1996, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και προηγούμενοι σταθμοί της καριέρας του ήταν ο Άγιος Ιερόθεος και ο Ηλυσιακός.

Ο Χριστόφορος Ντουμπέρετ καλύπτει την θέση του στόπερ, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους συλλόγους της ΑΕΚ, της Ίντερ, της Λειψίας, του Ηλυσιακού και του Πανκαρδικού, ενώ πρόσφατα φορούσε τα χρώματα της Α.Ε Μοσχάτου.

Ο Βασίλης Τσεβάς είναι επιθετικός,  γεννηθείς του 1996 και στο παρελθόν αγωνιζόταν στις ομάδες της ΑΕΚ, της Παναχαϊκής, του Πιερικού και του Αχαρναϊκού.


Παράλληλα το σωματείο της Μαρκο, έλυσε την συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Θέο, Θοδωρή Τσίκλο, Γιώργο Μανωλιά και Γιάννη Μεσσήνη.





Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου