Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πλησιάσαμε τον Σπύρο Κοντό προπονητή του Α.Ο Κερατέας να μας δώσει τη ματιά του για την κίνηση των ομάδων στη Γ΄ κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ.


"Έχω να πω ότι η Γ΄ κατηγορία είναι παρεξηγημένη από τον κόσμο. Εδώ υπάρχουν ιστορικές ομάδες, που τους πρέπει σεβασμός και κατανόηση. Ετοιμάζουν δε, την επιστροφή τους. Η Γ΄ κατηγορία, στην κατηγορία μας, υπάρχουν δύο όμιλοι από επτά ομάδες. Ο πρώτος όμιλος αποτελείται από:
Κερατέα, Αυλώνα, Ολυμπιακό Βάρης, Γραμματικό, Δόξα Αγ. Άννας και Πικέρμι. Αυτές οι επτά ομάδες θα είναι μέχρι τέλους στο κόλπο ανόδου.

Ο άλλος όμιλος έχει τις ομάδες του Συκάμινου, Μενιδίου, Ολυμπιακού Λαυρίου, Κουβαρά, Παιανία, Σταυρού και Νικηφόρου. Αυτοί πλην της Παιανίας, που είναι πρωτοεμφανιζόμενη, πληρώνουν τα προηγούμενα λάθη τους. Αυτοί, δουλεύουν τις ακαδημίες τους και σε βάθος χρόνου θα επιστρέψουν υγιείς.

Εμείς σαν Κερατέα θα το πάμε έως τέλους. Στόχος μας η άνοδος και η άμεση επιστροφή στα σαλόνια. Βιώνουμε μία μεταβατική περίοδο επιβεβλημένη γιατί μόνο θα "καθάριζε" η ομάδα. Τώρα είμαστε πιο σοφοί από ποτέ, αλλά και ο κόσμος ξέρει τι παίζεται και μας έχει αγκαλιάσει.

Βρισκόμαστε σε ανάδυση. Τα παιδιά το έχουν πάρει ως προσωπικό στοίχημα".







Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου