Τετάρτη, Ιανουαρίου 15, 2020

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ

Σε τέσσερις μεταγραφικές προσθήκες προέβη το σωματείου του Παλληνιακού, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του, τους Κωνσταντίνο Δρόση, Παναγιώτη Κόρμπα, Ιάσονα Γαβαλά και Λάμπρο Καμαρινόπουλο, που καλούνται να βοηθήσουν την ομάδα τους στον φετινό της στόχο, την παραμονή στην Γ΄ Εθνική. Ο σύλλογος της Παλλήνης βρίσκεται στη 10η θέση με 15 βαθμούς.


Ο Κωνσταντίνος Δρόσης είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως σέντερ φορ και εξτρέμ. Στο παρελθόν φορούσε τις φανέλες της Αγίας Παρασκευής, του Φωστήρα και της Κηφησιάς.

Ο Παναγιώτης Κόρμπας είναι τερματοφύλακας, 25 ετών και έχει αγωνιστεί στην Α.Ε Λευκίμμης, στον Αστέρα Πετριτής, στον Αμπελακιακό και για δύο χρόνια στην ομάδα της Κηφησιάς.

Ο Ιάσονας Γαβαλάς είναι τερματοφύλακας, 22 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, συνέχισε ως δανεικός στον Κισσαμικό και πέρσι αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Πειραιά. Φέτος στο πρώτο μισό, φορούσε τη φανέλα της Ένωσης Ερμιονίδας.

Ο Λάμπρος Καμαρινόπουλος είναι 22 ετών, παίζει ως δεξί και αριστερό μπακ. Ξεκίνησε στις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης, συνέχισε στη Δόξα Βύρωνα, στους Αγίους Αναργύρους, στην Προοδευτική και στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου.





Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου