Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2016

Κουβαράς – Παλληνιακός 0-1

Πρωτάθλημα  ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-16η Αγων.
Πέρασε νικηφόρα και από τον Κουβαρά η Παλλήνη, που κατέβαλε την τοπική ομάδα με 1-0. Η Παλλήνη έδειξε ότι βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία. Είχε ηρεμία στο παιχνίδι της, ομαδικότητα και αλληλοκαλύψεις στις θέσεις των παικτών της. Σαφώς πιο ομάδα από τον Κουβαρά, που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, που είχε για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές.
Το γκολ για την Παλλήνη ο Κοβάνης στο 59΄ με διαγώνιο σουτ, το πανηγύρισε φωνάζοντας και βγάζοντας την φανέλα του, με αποτέλεσμα να πάρει την κίτρινη κάρτα. Νωρίτερα στο 47΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Μαργέτη. Στο 62΄ ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος χαρίστηκε στον σκόρερ Κοβάνη, που δεν τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη όταν τράβηξε από τη φανέλα τον αντίπαλο κι αρκέστηκε μόνο στην υπόδειξη φάουλ.
Το ματς από το 75΄ και μετά άνοιξε με τον Κουβαρά να κυνηγά την ισοφάριση και η Παλλήνη με κόντρες κυνηγούσε το 2-0 για να καθαρίσει το παιχνίδι. Τελικά το 1-0 παρέμεινε, η Παλλήνη πρόσθεσε ένα τρίποντο ακόμη στην βαθμολογική της συγκομιδή και μάλιστα εκτός έδρας.
Ο Κουβαράς έμεινε για μία ακόμη αγωνιστική χωρίς βαθμό. Βέβαια υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος μπροστά του, τίποτα δεν χάθηκε. Ηρεμία και καθαρό μυαλό χρειάζεται. Το ματς ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του Άγγελου Θηβαίου.
Διαιτητής του ματς ο Ζαχαρόπουλος με βοηθούς τους Τζαφόλια Δ. και Τζαφόλια Β.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας) Κακαγιάς, Σύρος, Ζαφειρόπουλος, Λιάπης (75΄ Χατζής), Αναγνώστου, Κάλλης (65΄ Παπαγιάννης), Λέμε (46΄ Πρίφτης), Κοντζιάς, Γκαβασιάδης, Γαλάνης, Κωστής.
ΠΑΛΛΗΝΗ (Φαράκος-Χριστοφιλέας) Αραχωβίτης, Μπούρας, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Καββαδίας (20΄ λ.τ Σιάσος), Δαραμούσκας, Κυργιώπουλος (70′ Μυρτάι). Μαργέτης, Κοβάνης (87΄ Μαυράκης).
Δημήτρης Παρίσης
Φωτο: Αργύρης Πουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου