Κυριακή, Ιανουαρίου 17, 2016

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΠΡΩΤΕΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ 2-0

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Δόξα Κορωπίου η οποία παραμένει «ζωντανή»! Η ομάδα του Θανάση Πετούρη (φωτο) σε ματς – τελικό απέναντι στον Πρωτέα, κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 και δείχνει ικανή πλέον να πετύχει το θαύμα της παραμονής που κυνηγά.

Το κυριακάτικο (17/1) ματς των δύο μονομάχων δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς υπήρχε αρκετό άγχος και πίεση εκατέρωθεν. Αποτέλεσμα ήταν να μην παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και να δούμε αρκετές μάχες στη μεσαία γραμμή με δυνατά μαρκαρίσματα. Παρά τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, η Δόξα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 30' με ωραίο σουτ του Γρίβα, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Παπαδόπουλος είχε σημαντική στιγμή για ένα δεύτερο τέρμα. Ο Πρωτέας του Τάκη Μακροδημήτρη, προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη απειλώντας σε μια περίπτωση με τον Μαραγκό, ενώ δημιούργησε ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις από στημένες φάσεις. Η Δόξα που ήταν άριστη τακτικά, ήλεγξε πάντως την κατάσταση έχοντας σε τρομερή μέρα την αμυντική της γραμμή αλλά και τον Σκέρντι Πλάκα.

Ο ικανότατος επιθετικός, άλλωστε, ήταν εκείνος που στο 90' κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του, όταν με ωραία προσπάθεια απέφυγε (και) τον γκολκίπερ Παπαβασιλείου διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 υπέρ της Δόξας. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους γηπεδούχους ο Ρομπέρτο για διαπληκτισμό.

Διαιτητές: Μάλαμας, Πολυχρονιάδης, Γκόντα
***Κορυφαίος του αγώνα ο Σκέρντι Πλάκα για τη Δόξα Κορωπίου, ενώ ξεχώρισαν και οι , Παπαδόπουλος, Αδαμίδης.
***Θάνος, Κατσιουλας και Μακρυπίδης διακριθέντες για τον Πρωτέα.

ΔΟΞΑ: Αλευρής, Ξεφτεράκης, Μπόνης, Αδαμίδης, Γρίβας (83' Θεοχάρης), Παπαδόπουλος, Δήμας, Αμπεντινάι, Σταματής (53' Τσαουσάι), Πλάκα, Καψοκώστας (75' Μπεσμάρι).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαβασιλείου, Τσαλικίδης, Δέδες (39' λ.τρ.Διακορώνας), Κούλιμπης, Θάνος, Κατσούλας, Λέκα (46' Νίνα), Χίκα, Ζντράβα, Μαραγκός, Μακρυπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου