Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2016

ΜΑΡΚΟ - ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ 1-1

Δεύτερο σερί – δύσκολο – εκτός έδρας παιχνίδι είχαν τα Γλυκά Νερά, τα οποία μετά το 1-1 στο Λαύριο κατάφεραν να πάρουν ισοπαλία και στο Μαρκόπουλο με το ίδιο σκορ. Η Μαρκό του Γιώργου Παπαϊωάννου ήταν καλύτερη και πιο επιθετική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσει την υπόθεση νίκη στο σαββατιάτικο (16/1) ματς της 16ης αγωνιστικής.

Εν τέλει, οι φιλοξενούμενοι με ήρωα τον Γερογιάννη και γκολάρα του Μπέντα «έκλεψαν» την ισοπαλία και παραμένουν σε υψηλές θέσεις, την ώρα που η Μαρκό βρίσκεται στην 12η θέση. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Μαρκοπουλιώτες μπήκαν αρκετά δυνατά στο ματς και έχασαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τον Γκόντζο. Ο ικανότατος επιθετικός λυτρώθηκε τελικά στο 20' όταν με υπέροχη κίνηση και άψογο πλασέ από δύσκολη γωνία έκανε το 1-0. Η Μαρκό θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ καθαρίζοντας το ματς, ωστόσο έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ όπως είναι ο Γερογιάννης, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις με αποκορύφωμα την εξ επαφής απόκρουση σε σουτ του Δημογιάννη. Τα Γλυκά Νερά, όπως και στο Λαύριο έτσι και στο Μαρκόπουλο, δεν παράτησαν ποτέ το ματς και δικαιώθηκαν.

Στο 69' ο Μπέντας, ο οποίος αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή, έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός περιοχής και με ένα ασύλληπτο σουτ νίκησε τον Παππά σημαδεύοντας το παραθυράκι της εστίας για το 1-1. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα υπήρξαν κάποιες ευκαιρίες εκατέρωθεν, ωστόσο το τελικό σκορ δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις.

***Γκόντζος, Δημογιάννης, Πλίτσης και Τζανής κορυφαίοι της Μαρκό.
***Γερογιάννης, και Μπέντας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο ματς από πλευράς Γλυκών Νερών.
Διαιτητές: Γαλάνης, Λάμπρου, Γουργιώτης

ΜΑΡΚΟ: Παππάς, Σκορδάς, Πατσιαούρας, Δημογιάννης, Τζανής, Ρεντζής, Βεϊζάι (86' Δημητρίου), Πλίτσης, Γκριμέκης (75' Πετράι), Γκόντζος, Ζατσελάρι (90' Παππάς).
ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Γερογιάννης, Πάσχος (83' Κολάτος), Αντωνόπουλος, Γιαννούλης (35' λ.τρ. Ρέκα), Σότα, Βάρδας, Θεοφάνους, Συμβουλίδης (46' Μπέντας), Μουσαράι, Κουτρομάνος, Νάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου