Κυριακή, Ιανουαρίου 17, 2016

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ 1-1

Ματς – θρίλερ στο γήπεδο της Αγίας Άννας, εκεί όπου ο ΑΠΟ Νικολακάκης «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Α.Ο. Κορωπίου με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ήταν ένα ματς με αρκετή ένταση όπου είχαμε πεντάλεπτη διακοπή προς το φινάλε λόγω υβριστικών συνθημάτων προς τον διαιτητή Δραγάτη από φιλάθλους των γηπεδούχων.

Γενικότερα οι του Νικολακάκη «φωνάζουν» έντονα για τις αποφάσεις του ρέφερι έχοντας τρομερά παράπονα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Κώστα Βρεττού δεν βρήκε σε καλή μέρα, δημιουργώντας πάντως ορισμένες καλές προϋποθέσεις για γκολ. Από την μεριά του ο Α.Ο. Κορωπίου του Φώτη Μπαλτίδη έδειχνε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως στην επανάληψη όπου δημιούργησε ευκαιρίες. Εκεί άλλωστε, περίπου στο 60', ήρθε και το 0-1. Ο Δημάκης υπέπεσε σε πέναλτι και την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Χαρίσης. Ο άσος του Α.Ο.Κ. ωστόσο αστόχησε, με τον Παπακωνσταντίνου να παίρνει το ριμπάουντ, να νικά τον Κολιάκη και να γράφει το 0-1.
Ο Νικολακάκης προσπάθησε από εκεί και πέρα να αντιδράσει και ανέβασε τις γραμμές του, απειλώντας κυρίως από στημένες φάσεις. Η λύτρωση για για τους γηπεδούχους ήρθε εν τέλει στο 94', όταν σε εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Τσαπανίδης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1. Λίγο νωρίτερα είχαμε πεντάλεπτη διακοπή εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων από φιλάθλους του Νικολακάκη προς τον διαιτητή Δραγάτη.

***Πιτσούνης, Καλέρης και Τσαπανίδης διακριθέντες για Νικολακάκη.
***Τούσα, Παπαδόπουλος και Παπακωνσταντίνου κορυφαίοι του Α.Ο. Κορωπίου.
Διαιτητές: Δραγάτης, Δουλγεράκης, Ρούντος

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας, Τσαπανίδης, Δημάκης, Μητσέας (71' Παπαδόπουλος Νίκος), Μουκάνης (86' Πανίδης), Παπιδάκης (55' Καβάσης), Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Καλέρης.
ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ανδριανός, Λυμπερόπουλος, Κορωνιάς, Παπαδόπουλος Βίκτωρας, Αλεξίου Στέλιος, Τούσα, Χαρίσης, Παπακωνσταντίνου (90' Βλάχος Νίκος), Μασκλαβάνης, Αλεξίου Αλέξανδρος (80' Μπλέτσας), Μπανάι (65' Νούρια).
Τελευταία Ανανέωση, Σάββατο, 16 Ιανουάριος 2016 20:03

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου