Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2016

Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-1

Δραματικό φινάλε είχαμε στο γήπεδο του Γέρακα, εκεί όπου Νικηφόρος και Κεραυνός Κερατέας ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Ήταν ένα ματς με ένταση, πάθος και εντυπωσιακό τελευταίο τέταρτο, όπου θα μπορούσαν όλα να έρθουν... τούμπα.

Εν τέλει ο Νικηφόρος που καιγόταν για βαθμούς πήρε τουλάχιστον την ισοπαλία και συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή του, την ώρα που ο Κεραυνός βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη μοίρα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Πέτρου Μπόντζου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα σκόραρε στο 5' με κεφαλιά του Σωτήρη Μεγαγιάννη, ένα γκολ ωστόσο που δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Η απόφαση αυτή του Αντιπαριώτη σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους Κερατιώτες που έχουν παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, πατούσαν καλύτερα συνολικά στο πρώτο 45λεπτο, έπιασαν καλή απόδοση και δημιούργησαν ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες. Τελικά ο Κεραυνός άνοιξε το σκορ στο 59', όταν ο Λιούμης στο ντεμπούτο του έπιασε έναν κεραυνό από τα 30 μέτρα, νίκησε τον Φελέσκουρα και έκανε το 0-1. Αυτή η εξέλιξη έφερε την αντίδραση του Νικηφόρου, με τους παίκτες του Ξενοφώντα Ρούση να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να ψάχνουν την απάντηση, την ώρα που ο Κεραυνός έχασε με τον Ντε Ντέους ασύλληπτη ευκαιρία στο 70' για δεύτερο γκολ.

Ο Νικηφόρος στο τελευταίο τέταρτο τα έπαιξε όλα για όλα και τελικά βρήκε την ισοφάριση στο 80', όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Ρίζος πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-1 (οι του Κεραυνού διαμαρτυρήθηκαν πως είχε προηγηθεί φάουλ στον Χαντζάρα). Έχοντας το μομέντουμ από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έψαξαν και δεύτερο τέρμα χάνοντας μάλιστα δύο τεράστιες ευκαιρίες. Μια στο 83' με το δοκάρι του Παυλίδη κι άλλη μια στο 89' όταν ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε σε μοναδικό τετ-α-τετ να νικήσει τον εξαιρετικό Χαντζάρα.

***Ο Παυλίδης και ο Αλβανός ξεχώρισαν για τον Νικηφόρο.
***Ντε Ντέους, Χελιώτης και Λιούμης διακριθέντες για τον Κεραυνό.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Τζαφόλιας, Κάλλης

Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος Π., Ζάχος (65' Νεοφύτου), Αλβανός, Καγιώργης, Αγκούν (75' Παυλίδης), Παπάζογλου (46' Κανελλόπουλος), Χαρικιόπουλος, Ρίζος Θ., Δούβος, Αποστολόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας, Κριεμάδη, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου (90' Μαγγανάς), Πρίφτης, Σεΐντι, Φουστέρης (66' Μπαξεβάνης), Λιούμης, Ντε Ντέους, Χελιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου