Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ 1-1 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΑΣ 0-0


Ο Πρωτέας στάθηκε όρθιος σε μια δύσκολη έδρα, δεν κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά πήρε τον βαθμό κόντρα στον Σαρωνικό μέσα στην Ανάβυσσο. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι που τα είχε όλα, πέναλτι, αποβολές, ένταση, νεύρα και ευκαιρίες. 

Ο Πρωτέας προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα του Βίλα στο 75’. Είχε προηγηθεί χαμένο πέναλτι το 16΄για τον Πρωτέα, το χτύπησε ο γκολκίπερ Παππάς αλλά το απέκρουσε ο έτερος γκολκίπερ Χατζάρας. 

Στο 23΄δοκάρι για τον Πρωτέα μέσα σε αναμπαμπούλα περιοχής του Σαρωνικού. Ισοφάρισε για τον Σαρωνικό στο 91’ ο Παπακωνσταντίνου. Στο 80΄κόκκινη ο Σατσελάρι όπως και στο 86’ ο Τσιάτσιος για τον Πρωτέα με δεύτερη κίτρινη. Όπως και στο 90’ με δεύτερη κίτρινη ο Μεγαγιάννης για τον Σαρωνικό.

Διαιτητής του αγώνα Μάλαμας, με βοηθούς Δουλγεράκη, Παπαδιώτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης) Χατζάρας, Θεοδωρίδης, Τσομπανάκης Μ. (85’ Πούλος), Μεγαγιάννης, Ζουμπουρλής (68’ Στουραϊτης), Παπαγιάννι, Μαλατάνος, Τσομπανάκης Τ., Χαρίτος, Παπακωνσταντίνου, Μπουκουβάλας.

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ (Λάζαρης) Παππάς, Τσιαγκάνης, Χάλαρης, Νίνα, Αναγνώστου, Τσιάτσιος, Σατσελάρι, Καλαβρός, Πλάκα, Βίλα (81΄Θάνος), Παπαγεωεργίου (50’ Διακορώνας).



 Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου