Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2017

Μαγγίνας: «Απόλυτα έτοιμοι με Κεραυνό»

Την πεποίθησή του ότι η ομάδα του έχει δουλέψει σωστά και θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στο ματς με τον Κεραυνό εξέφρασε στο «epsanastisentra» ο Γιάννης Μαγγίνας. Ο τεχνικός της Μαρκό δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην πρεμιέρα και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο Κορωπί.
«Στο ματς της πρεμιέρας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες και τη συνολική μας εικόνα. Είχαμε καθολική υπεροχή στο πρώτο μέρος και πολλές κλασικές χαμένες ευκαιρίες που θα μας έδιναν τη δυνατότητα να καθαρίσουμε πιο γρήγορα το ματς», τόνισε ο Μαγγίνας και συνέχισε: «Στο δεύτερο μέρος η αποβολή του Μπανάι, το αριθμητικό μας πλεονέκτημα και η σωστή διαχείριση που κάναμε έγειρε ολοκληρωτικά την πλάστιγγα υπέρ μας. Ήρθε και το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα, αφού πήραμε αυτό που επιθυμούσαμε στην πρεμιέρα. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Κορωπί».
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Κεραυνό Κερατέας, ο τεχνικός της Μαρκό σχολίασε: «Ακολουθεί το ματς με τον Κεραυνό. Είναι πολύ δύσκολο, αφού αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που έχει ενισχυθεί αρκετά στη φετινή σεζόν και έχει υψηλούς στόχους. Και εμείς από την πλευρά μας έχουμε δουλέψει αρκετά για αυτό το παιχνίδι και θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι, κάτι που θα μας δώσει περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου