Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017

ΜΑΡΚΟ - ΚΟΡΩΠΙ 2-0 + VIDEO





Την περσινή σεζόν ξόρκισε η Μαρκο, αυτό φάνηκε σήμερα στο Μαρκόπουλο όπου οι πράσινοι κέρδισαν το Κορωπί με 2-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Σάντρια έκανε το 1-0, δίνοντας το στίγμα ότι το ματς το θέλουν πιο πολύ οι γηπεδούχοι.



 Η αντικατάσταση του Παπαδόπουλου στο 45’ λόγω τραυματισμού και η αποβολή του Μπανάι με δεύτερη κίτρινη στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, έδωσαν αριθμητική υπεροχή στη Μαρκο που πέτυχε το δεύτερο γκολ με τον Πολυμενάκο στο 77’ και κλείδωσε το ματς χαρίζοντας ένα τρίποντο στην πρεμιέρα για τη Μαρκο, που μπήκε έτσι με το δεξί στο πρωτάθλημα.

 Να σημειώσουμε εδώ ότι απεβλήθη από τον πάγκο του ο Σπύρος Κερκύρας μετά την αποβολή του παίκτη του Μπανάι, μετά την δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής του αγώνα Αντωνίου Ε., με βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Χόικα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης, Δημητρακόπουλος, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννης, Μερκούρης (70’ Πολυμενάκος), Γκαβασιάδης (68’ Σκόρδας), Σάντρια (60’Πλίτσης), Μασκλαβάνος.

ΚΟΡΩΠΙ (Κερκύρας) Κονόμι, Μπανάι, Φουντουραδάκης (34΄Ράπτης), Μουρούτης, Ντούνης, Παπδόπουλος (45’ Αλεξίου), Χαρίσης, Υφαντής, Βουλωμένος, Πασσάς, Βλάχος.

Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου