Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ 4-0 (2-0)




Θριάμβευσαν τα Καλύβια με 4-0 επί του Παθιακάκη. Το πρώτο ματς του ΠΑΟ στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας περιελάμβανε μεγάλο σκορ και πλούσιο θέαμα. Σήμερα στα Καλύβια οι πράσινοι επικράτησαν με 4-0 της νεανικής ομάδας του Παθιακάκη.

 Το ματς είχε κριθεί από το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, όπου με δύο προσωπικά του γκολ ο νεαρός Κυριόπουλος στο 40’ και στο 45’, έδωσε αέρα και ψυχολογία στην ομάδα. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε το σόου που είχε πρωταγωνιστή τον Πασχάλι. Σέρβιρε το τρίτο γκολ στον Κάϊδο και πέτυχε ο ίδιος το τέταρτο γκολ στο 60’.

 Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα σήμερα ήταν απίστευτη. Πρέσινγκ, τρέξιμο, κάτω η μπάλα, τσαμπουκάς. Δεν υπήρξε υστερήσας παίκτης. Ο Παθιακάκης με νεανική ομάδα το πάλεψε και προς τιμήν του δε το παράτησε, αλλά δυστυχώς σήμερα, έπεσε θύμα της πράσινης τελειότητας.

Άριστη η διαιτησία του Μπερέτα, που είχε τους βοηθούς Τζαφόλια Δ. και Κουτζιακουτζίδη.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας) Γαλανάκης, Καραγιάννης, Πατσαούρας, Χριστόπουλος, Κετέογλου Χ., Χατζής, Αλεξίου, Ντίνος (70’ Πάτσης), Κυριόπουλος (70΄Οικονομίδης), Κάϊδος (75’ Κετέογλου), Πασχάλι (61’ Χρυσοχόου).

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Σταματόπουλος) Μουλάς, Φωρίκης (65’ Τσάρος), Ρακιτζόπουλος (78’ Κάτσος), Ξενάκης, Ταμάμης, Θεοδώρου, Ανεζίδης (65’ Γερογιάννης), Κατσιγιάννης (70’ Κότσαλος), Ιορρδάνης, Ρόμπολας, Αγγελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου