Κυριακή, Σεπτεμβρίου 10, 2017

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ 2-0





Με σκορ 2-0 η Παλλήνη επικράτησε επί του Ηρακλείου στο μεταξύ τους φιλικό που έγινε σήμερα στην Παλλήνη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 60΄σε μια καταπληκτική φάση που ξεκίνησε ο δραστήριος Μουστόγιαννης από δεξιά και την τελείωσε εύστοχα ο Γκέτσογλου. Ακολούθως ανέβηκε το Ηράκλειο που είχε τρεις καλές φάσεις και τέσσερα στημένα σε επίκαιρες θέσεις, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το γκολ, κάτι που το έκανε η Παλλήνη στο 87΄με τον Χρυσάφη. Γρήγορο δυνατό παιχνίδι με πολλά τρεξίματα και πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Ντέρμπι που τα είχε όλα ως και νεύρα στο τέλος, που έγκαιρα το έληξε η Αντωνίου.

Διαιτητής του αγώνα Αντωνίου Ελ., με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Σπίθα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές) Φυλακτός, Χαλκιάς, Αρκούδας, Αντρείκος, Κολοτούρος, Μαλάι, Αλεξίου, Σάμιος, Χαλαμπάκας, Γεωργουδάκης, Μουστόγιαννης. Συμμετείχαν Κουβέλης, Βλάχος, Κούνας, Μπίτιλης, Χρυσάφης, Γκέτσογλου, Ελ Γκαμάλ.


ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Παπαρούνης) Γκλόντζος, Μέρκολα, Σταθούλης, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Καράμπελας, Κραψίτης, Ρούσου, Γκούκας, Καφετζής, Βασιλός. Συμμετείχαν Τούμπας, Σπυριδάκης, Λύγκος, Αλεξανδράτος, Αγγελόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου