Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2017

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3-1 (0-1) + VIDEO



Με κορυφαίο…τον Βαγγέλη Χαντέ και σκόρερ την αλλαγή του, η Παλλήνη επικράτησε με 3-1 επί του Κεραυνού στη Παλλήνη, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Καίτοι δεν είχε τον Κετσετσόγλου στη μέρα του, παρότι ο Χρυσάφης δεν έβρισκε δίχτυα, ο Σάμιος δεν βοήθησε όσο έπρεπε. Η Παλλήνη όμως έφτασε στη νίκη. Τη λύση στους κίτρινους έδωσε ο πάγκος, με τον Χαντέ να αντιδρά σωστά στα προβλήματα που του έβαλε ο Κεραυνός, αλλά και σε εκείνα που προέκυψαν στον αγώνα. Η αλλαγή του, σκόραρε δις και γύρισε το ματς από 0-1 σε 3-1.

Είχε προηγηθεί το γκολ του Μουστόγιαννη στο 69’. Το ματς ήταν υψηλού επιπέδου. Ο Κεραυνός άντεξε ως το 60’. Είχε προηγηθεί με γκολάρα του Έλενα μόλις στο 7’ αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Η Παλλήνη αντεπιτέθηκε και σφυροκοπούσε ασταμάτητα την εστία του Βεζίρη που έβγαλε δύο πολύ καλές φάσεις. Αυτά όλα έως το πρώτο τάιμ άουτ λόγω ζέστης. Με την επάνοδο και ως το τέλος του πρώτου μέρους, έπεσε ο ρυθμός με τον Κεραυνό να ισορροπεί το ματς και να θέλει να δείξει ότι με το 1-0 θέλει να πάει στα αποδυτήρια, πράγμα που πέτυχε.





 Στο δεύτερο μέρος η Παλλήνη ξεκίνησε με φουλ επίθεση και τον Κεραυνό να ανταπεξέρχεται στην πίεση μέχρι την είσοδο του Καλιαμπάκα στο παιχνίδι. Ο δραστήριος παίκτης κατάφερε μετά από πέντε λεπτά της εισόδου του να ισοφαρίσει και να δώσει αέρα στην ομάδα. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μουστόγιαννης έκανε την ανατροπή, πετυχαίνοντας το 2-1. Στο 90’ ο Καλιαμπάκας με δική του ατομική προσπάθεια έκανε το τελικό 3-1. Παρόλο το 3-1 η Παλλήνη δεν έπαψε να πιέζει για τέταρτο γκολ.

Διαιτητής του αγώνα Κορδολαίμης, με βοηθούς τους Λάμπρου, Μπουξμπάουμ.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές) Φυλακτός, Χαλκιάς, Αρκούδας (46’ Βλάχος), Ανδρίκος (57’ Καλιαμπάκας), Κολοτούρος, Μαλαί, Αλεξίου, Σάμιος, Κετσέτσογλου, Χρυσάφης (70’ Ελ Γκαμάλ), Μουστόγιαννης (78’ Γεωργουδάκης)



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης) Βεζίρης, Λιούμης, Κατσίκης (86’ Μαγγανάς), Σότα, Ξένος, Τσίκλος, Έλενας (71’ Δογάνης) Κακαράς, Μουσαράι, Κοντογιάννης (68’ Βαγγέλι), Νταής


Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου