Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2018

Ισόπαλο το ντέρμπι της Βάρης, στο 0-0 Αστέρας και Μαρκό

Χωρίς νικητή και σκορ έληξε το ντέρμπι της Βάρης ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τη Μαρκό. Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, όμως δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές φάσεις στις δύο εστίες και έτσι έμειναν στο 0-0, μπροστά σε περίπου 500 φίλους τους που ήταν στις εξέδρες του γηπέδου.


Το πρώτο μέρος ήταν καλό και σημειώθηκαν οι καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα. Ειδικά μετά το πρώτο τέταρτο είχε πολύ καλό ρυθμό το παιχνίδι με τον Αστέρα αρχικά να πατάει καλύτερα και τη Μαρκό να ισορροπεί στη συνέχεια. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 25’, όταν μετά από ωραία κάθετη πάσα του Πόποβιτς ο Καλιαμπάκας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως ο Μαρινάκης είχε προλάβει με έξοδο να του κλείσει το οπτικό πεδίο και απέκρουσε το πλασέ του.


Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, αλλά τους έλειψε η ουσία. Στο 52’ απευθείας φάουλ του Μίχου πέρασε λίγο άουτ,  ενώ στο 58’ ο Ζαραδούκας είδε εκτός θέσης τον Μαρινάκη και προσπάθησε να τον νικήσει από μακριά, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ο Παπάζογλου βρέθηκε σε καλή θέση και πλάσαρε, όμως ο Κύρκος ήταν σε σωστή θέση και μπλόκαρε.

Διαιτήτευσαν οι Τριγάζης, Πολυχρονιάδης, Β. Τζαφόλιας.

Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μάναλης (61’ Μασκλαβάνος), Μαγγίνας, Σκουρλής, Μάγγος, Δημητρόπουλος, Μίχος (90’ Νιούμαν), Ζουρούδης, Παπάζογλου, Λεοντίου.
ΜΑΡΚΟ (Γ. Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης (46’ Βλάχος-73’ λ.τρ. Δανιήλ), Μανωλιάς, Σόφης, Δημητρακόπουλος, Τζιβίλογλου, Βαζέχα, Πόποβιτς, Καλιαμπάκας (63’ Σαντριάς), Μπαμίχας (46’ Λαλαΐ), Ζαραδούκας.

ΕΠΣΑΝΑΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου