Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΟΥΡΗ


Στην καθιερωμένη μας συνέντευξη του ενός λεπτού, σήμερα φιλοξενούμε τον ικανό προπονητή του Κεραυνού Κερατέας Θανάση Πετούρη.



-Θανάση δώσε μας μια πρόχειρη εικόνα του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.


Βλέπω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το καλύτερο, ίσως των τελευταίων ετών. Έχει ανέβει επίπεδο και δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Όλα απαιτούν σοβαρότητα, πειθαρχία και συγκέντρωση. Πρέπει να ματώσεις για να κερδίσεις. Για την άνοδο βλέπω λόγω μπάτζετ, Μαρκο και Μπογιάτι και τη Βάρη, η ομάδα είναι ίδια τα τελευταία δύο χρόνια και ξέρει τι θέλει και τα Γλυκά Νερά επίσης. Στην ουρά, κάποτε λέγαμε ότι αυτοί που ανεβαίνουν κατά κανόνα παλεύουν να σωθούν. Όμως Αχιλλέας, Παιανία και Λαύριο είναι σκληρά καρύδια.



-Η Γ΄ Εθνική πόσο μας επηρεάζει;


Ο Αχαρναϊκός που δεν ξέρεις τι γίνεται εκεί και η Παλλήνη που δεν είναι το ίδιο δυνατή με πέρσι, αν πέσουν θα πέσουν τέσσερις από την Α΄. Θα γίνει λοιπόν μεγάλη μάχη. Πρέπει να έχεις από κάτω σου τέσσερις με πέντε ομάδες για να είσαι ήσυχος.



-Να κάνουμε και το ρεπορτάζ του Κεραυνού ευκαιρίας δοθείσης.


Λοιπόν, είμαστε μια νέα ομάδα φέτος, κατά συνέπεια χρειάζεται πολλή δουλειά. Βγήκαν τα δελτία των Μπράχου και Δημητρίου και θα παίξουν την Κυριακή. Απών θα είναι ο Κατσίκης λόγω τιμωρίας, δεν αντιμετωπίζουμε άλλο πρόβλημα. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τη Βάρη στην Κερατέα, ομάδα σοβαρή, με στόχο πρωταθλητισμού κατά συνέπεια το έργο μας είναι δύσκολο.



-Πως ανταποκρίνονται οι παίκτες σου στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος;


Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και από το καλό κλίμα που επικρατεί. Εμείς παιχνίδι το παιχνίδι θα γινόμαστε και καλύτεροι.


Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου