Κυριακή, Οκτωβρίου 21, 2018

Αξιώτης: «Μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις»

Επίσημη θέση για την αναφορά που έγινε στην ιστοσελίδα του Αστέρα Βάρης, ότι η αποστολή της ομάδας αποχώρησε συνοδεία τεσσάρων περιπολικών, πήρε ο Νίκος Αξιώτης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου απέστειλε γραπτή δήλωσή του, στην οποία αναφέρει ότι δεν θα πρέπει να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, αφού η αστυνομική δύναμη ήταν εκεί προληπτικά και δεν έγινε το παραμικρό, ενώ σημειώνει ότι περιμένει από πλευράς Αστέρα μια ευχαριστήρια ανακοίνωση για την υποδειγματική φιλοξενία της ομάδας, όπως είχε συμβεί και με τους ανθρώπους του Κεραυνού και συμβαίνει όλα τα χρόνια στον Άγιο Στέφανο.
Στη δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Νίκος Αξιώτης, σημειώνει: «Όντως η αποστολή του Αστέρα αποχώρησε με περιπολικά, αλλά όλο αυτό έγινε ξεκάθαρα επειδή κάποιοι φοβήθηκαν, χωρίς όμως να συντρέχει ο παραμικρός λόγος όπως και αποδείχτηκε. Οι οπαδοί που παρέμειναν έξω από το γήπεδο για λίγη ώρα, απομακρύνθηκαν πριν καν βγουν οι παίκτες του Αστέρα από τα αποδυτήρια και δεν χρειαζόταν καν να βρίσκεται εκεί η αστυνομική δύναμη, παρά μόνο παρέμεινε για προληπτικούς λόγους. Όπως επίσης για προληπτικούς λόγους, εγώ και άλλα τρία μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, συνοδεύσαμε την αποστολή του Αστέρα μέχρι το πούλμαν και, μάλιστα, έδωσα σχετικές οδηγίες στον οδηγό για το πως θα αποχωρήσει, αφού στη γύρω περιοχή γίνονται έργα και αρκετοί δρόμοι είναι κλειστοί. Το να στέκεται ο Αστέρας στην ανακοίνωσή του μόνο στο ότι έφυγε συνοδεία τεσσάρων περιπολικών, θεωρώ ότι δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις. Περίμενα και θα περιμένω μια ανακοίνωση από πλευράς Αστέρα για την υποδειγματική μας φιλοξενία, όπως ακριβώς συνέβη και στο προηγούμενο ματς με τον Κεραυνό που οι άνθρωποί του είχαν μόνο καλά λόγια να πουν, αλλά και όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με την ομάδα».

Φιλοξενούμενος22 Οκτ 2018, 1:27:00 π.μ.
Σε άλλο γήπεδο ήσουν "προέδρε" καλά τα τενεκαδάκια με τις μπύρες που πετάξανε οι φιλόξενοι στα παιδιά 16-17 χρονών με τις φόρμες του αστέρα στην κερκίδα δεν τα είδες τα συνθήματα αυτών τον πιτσιρικάδων με τα γουρλωμένα μάτια που δεν σταματήσαν να βρίζουν την αντίπαλη ομάδα "Μπογιάτι **μα την βάρη την που*** " και τα υπόλοιπα εμετικά και άθλια απ τα παιδιά με τα γουρλωμένα μάτια δεν τα άκουσες . Με εξαίρεση τους αθλητές σας οι οποίοι ήταν αγωνιστικοί και κύριοι όλοι οι υπόλοιποι είσαστε τραγικοί είτε με τα έργα κάποιων είτε με την σιωπή κάποιων άλλων που βλέπανε και γελούσανε με αυτά που γίνανε. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Αγίου Στεφάνου η μοίρα των υπολοίπων τραγικών της κερκίδας είναι προδιαγεγραμμένη
ΠΗΓΗ ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου