Κυριακή, Οκτωβρίου 28, 2018

Ξέφρενη πορεία ο Θησέας, 2-0 τα Γλυκά Νερά και μόνος στην κορυφή!

Την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος αποτελεί ο Θησέας Νέας Μάκρης, που κατάφερε να νικήσει και τον ΑΟ Γλυκών Νερών με 2-0 και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής! Η ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε δίκαια στη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που στάθηκε πολύ καλά, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της.
Ο ΑΟ Γλυκών Νερών ήταν κυρίαρχος στο πρώτο μέρος και έχασε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τους Χίσο και Μπέντα, ενώ σαν αποκορύφωμα είχε δοκάρι στο 40’ με τον Στίσι!
Στο δεύτερο μέρος η είσοδος των Πράπα και Ευαγγελίου άλλαξε τη ροή του αγώνα, με τον Θησέα να έχει καλύτερα πατήματα, να ισορροπεί πλήρως το ματς και τελικώς να φτάνει στο γκολ. Ήταν στο 77’ όταν ο Πράπας πέρασε δύο αντιπάλους του, έβγαλε τη σέντρα και ο Αθανασόπουλος με βολ πλανέ νίκησε τον Σταματόπουλο και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Πριν καλά-καλά καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι έγινε, ο Πράπας με νέα εξαιρετική ατομική προσπάθεια και με ωραία συρτή σέντρα έβγαλε σε θέση… πάρε βάλε τον Μουλλάκη, ο οποίος με συρτό σουτ έγραψε το τελικό 2-0 στο 82’. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και κέρδισαν πέναλτι στο 93’, αλλά ο Κατσιούλης απέκρουσε εντυπωσιακά στην εκτέλεση του Κούτρου.

Διαιτήτευσαν οι Βλάχος Ανδ., Σπυρόπουλος, Βιτσεντζάτος.

ΘΗΣΕΑΣ Ν. Μ. (Β. Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Τσατσούλας, Τσέλιος (60’ Πράπας), Κατσούγκρης (93’ Παππάς), Ζιάγκος (57’ Ευαγγελίου), Μουλλάκης (89’ Μηναδάκης), Αθανασόπουλος.
ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Α. Παπαδάκης): Σταματόπουλος, Στασινός, Συμβουλίδης, Παυλάκης, Κλωνάρης, Βάρδας, Αλεξίου (58’ Κούτρος), Νάνος, Στίσι, Χίσο (88’ Ζούνα), Μπέντας (69’ Καπράλος).
ΠΗΓΗ ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου