Σάββατο, Νοεμβρίου 02, 2019

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 0-2 (0-1)


Μπήκε δυνατά ο Αστέρα στην αποψινή αναμέτρηση του με τα Καλύβια, θέλοντας να δείξει ότι θα είναι το αφεντικό στης συνάντησης κι ότι το θέλει το σημερινό τρίποντο. Έτσι, μόλις στο 3΄ ο Ντούλιας έκανε το 0-1. Στο 20΄ κομβική φάση για την εξέλιξη του αγώνα όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Χαραλάμπους αστόχησε, χάνοντας την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο αγώνας μετατράπηκε σε παιχνίδι κέντρου, ενώ τη λύση για τους Πολίτες την έδωσε ο πάγκος. Όταν στο 62΄ τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα ο νεοαποκτηθείς Σάμιος έκανε το 0-2 και καθάρισε το παιχνίδι. Πριν το γκολ είχε προηγηθεί δικό του σουτ στο δοκάρι του Παππά. Επίσης δοκάρι για τους φιλοξενούμενους είχε και ο Χαλκιάς στο 85΄.


Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Κάλλη και Γουρνιά




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Παππάς, Χαίδος, Σιδέρης, Χριστόπουλος, Μαυροθαλασσίτης (75΄ Σύρος), Πάτσης, Αλεξίου, Ντούνης, Χαραλάμπους, Λάπας (80΄ Καρελιώτης), Μάτι (67΄ Κετέογλου)




ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Χαλκιάς (88΄ Μίχος), Μάναλης, Μαγγίνας, Λάσκος, Μάγγος, Δημητρόπουλος, Κοφσανίδης, Καλιαμπάκας, Μπίτιλης (58΄ Σάμιος), Ντούλιας (72΄ Παπάζογλου)





Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου