Σάββατο, Νοεμβρίου 16, 2019

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ 3-2 (2-1)



Παρά τις απουσίες των Χαραλάμπους και Αναστόπουλου,  ο ΠΑΟ Καλυβίων χτύπησε το παιχνίδι κάνοντας σαφές ότι ήθελε το τρίποντο διακαώς. Από το πρώτο λεπτό επιδίωξε να πάρει την κατοχής της μπάλας και να επιβάλλει τον ρυθμό του. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο Αχιλλέας με τον Καρακάση και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι κατάφερε να προηγηθεί στο 24΄. Ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 31΄ ο Ντούνης και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Χριστόπουλος στο 45΄ +1 έκανε το 2-1 και πέτυχε την ανατροπή του σκορ.


Στο δεύτερο μέρος με το ίδιο τέμπο τα Καλύβια και με μία υπέροχη ατομική ενέργεια του Αλεξίου, ανέβασαν το δίχτυ του σκορ σε 3-1 στο 68΄. Το τελευταίο δεκάλεπτο έβγαλε αντίδραση ο Αχιλλέας και κατάφερε να μειώσει πάλι με τον Καρακάση στο 90΄+1 σε 3-2, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.


Διαιτητής του αγώνα Παπαποστόλου, με βοηθούς τους Καραθανάση και Γκούβα





ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Παππάς, Χάιδος, Σιδέρης, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Πάτσης, Μαυροθαλασσίτης (Πλίτσης), Ντούνης, Αλεξίου (92΄ Αποστόλου), Λάπας (76΄ Καρελιώτης), Μάτι (68΄ Σύρος)





ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ (Λαδογιάννης) Λιώνης (12΄ Τόλιας), Μπούλιας, Λάμη, Μαραντίδης (75΄ Κοκολάκης), Καρακάσης, Μπούσκος, Καρβέλας, Τουλούπης (89΄ Vuka), Σταματόπουλος, Τσοχαντάρης (46΄ Φούντας), Ψέμμας








Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου